1X2X3

Contactgegevens 1X2X3: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 1X2X3: address, phone, fax, email, website, opening hours

1X2X3

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNET DE GREZSTRAAT 17; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22192105 (+32-22192105) 22192105 (+32-22192105)

Fax (fax): +32 (11) 710-66-57 +32 (11) 710-66-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 1X2X3: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "1X2X3"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "1X2X3"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 1X2X3, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 1X2X3. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 1X2X3, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 1X2X3. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 1X2X3
Products information 1X2X3

BTW identificatienummer (tax): BE06019653320
Ondernemingsnummer: 3036590576
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in 1X2X3 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 1X2X3
(Get full report from official database of BE for 1X2X3)

Aanvulling soorten activiteiten voor 1X2X3
Addition kinds of activities for 1X2X3

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
61599901. Algemene en industriële lening instellingen | General and industrial loan institutions
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij 1X2X3: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 1X2X3: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 1X2X3. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 1X2X3. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van 1X2X3 in sociale netwerken
Look for responds of 1X2X3 in social networks

Lees alle opmerkingen voor 1X2X3. Laat een reactie achter voor 1X2X3. 1X2X3 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 1X2X3. Leave a respond for 1X2X3. 1X2X3 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 1X2X3 op de google maps. Adres en contacten 1X2X3
Location of 1X2X3 on the google maps. Address and contacts of 1X2X3

Andere gerelateerde bedrijven als come 1X2X3 1X2X3: Pépinière "Le Try" | New Garden | K. VAN HAELST | E.F.L. ST.MARIE | A. BERTINCHAMPS

Other related companies as 1X2X3: Pépinière "Le Try" | New Garden | K. VAN HAELST | E.F.L. ST.MARIE | A. BERTINCHAMPS

1X2X3 is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 1X2X3, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06019653320. Het bedrijf 1X2X3 bevindt zich op het adres: CORNET DE GREZSTRAAT 17; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Divers amusement; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in 1X2X3 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 1X2X3 is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 1X2X3 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 1X2X3, openstaande posities, locatie van 1X2X3 op de kaart.

1X2X3 is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is 1X2X3, company assigned to the tax number BE06019653320. The company 1X2X3 is located at the address: CORNET DE GREZSTRAAT 17; 1030; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Divers amusement; Zalen voor culturele evenementen. Products created in 1X2X3 were not found.
The main activity of 1X2X3 is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 1X2X3 is not available. You also can look at reviews of 1X2X3, open positions, location of 1X2X3 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 1X2X3, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 1X2X3, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 1X2X3, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 1X2X3, employees, financial statistics.