STARCHAIN PRODUCTIONS

Contactgegevens STARCHAIN PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STARCHAIN PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STARCHAIN PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DONK 16; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34404353 (+32-34404353) 34404353 (+32-34404353)

Fax (fax): +32 (67) 691-67-77 +32 (67) 691-67-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STARCHAIN PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STARCHAIN PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STARCHAIN PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STARCHAIN PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STARCHAIN PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STARCHAIN PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STARCHAIN PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STARCHAIN PRODUCTIONS
Products information STARCHAIN PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04449707031
Ondernemingsnummer: 4503265380
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in STARCHAIN PRODUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STARCHAIN PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for STARCHAIN PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STARCHAIN PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for STARCHAIN PRODUCTIONS

278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
34489900. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
35630103. Vacuüm (luchtzuivering) systemen, industrieel | Vacuum (air extraction) systems, industrial
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
38510200. Beschermend eyeware | Protective eyeware
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij STARCHAIN PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STARCHAIN PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STARCHAIN PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STARCHAIN PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van STARCHAIN PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of STARCHAIN PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STARCHAIN PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor STARCHAIN PRODUCTIONS. STARCHAIN PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STARCHAIN PRODUCTIONS. Leave a respond for STARCHAIN PRODUCTIONS. STARCHAIN PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STARCHAIN PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten STARCHAIN PRODUCTIONS
Location of STARCHAIN PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of STARCHAIN PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come STARCHAIN PRODUCTIONS STARCHAIN PRODUCTIONS: FLSPIRAX-SARCO NV | YANNICK JALLET | Van Daele E | Costa Edouard | MARCEL VANGLABEKE

Other related companies as STARCHAIN PRODUCTIONS: FLSPIRAX-SARCO NV | YANNICK JALLET | Van Daele E | Costa Edouard | MARCEL VANGLABEKE

STARCHAIN PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STARCHAIN PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04449707031. Het bedrijf STARCHAIN PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: DONK 16; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in STARCHAIN PRODUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STARCHAIN PRODUCTIONS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STARCHAIN PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STARCHAIN PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van STARCHAIN PRODUCTIONS op de kaart.

STARCHAIN PRODUCTIONS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is STARCHAIN PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE04449707031. The company STARCHAIN PRODUCTIONS is located at the address: DONK 16; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in STARCHAIN PRODUCTIONS were not found.
The main activity of STARCHAIN PRODUCTIONS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STARCHAIN PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of STARCHAIN PRODUCTIONS, open positions, location of STARCHAIN PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STARCHAIN PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STARCHAIN PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STARCHAIN PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STARCHAIN PRODUCTIONS, employees, financial statistics.