D.J. BOB DE GROOT

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • D.J. BOB DE GROOT
Private companiesOil and Gas Extraction • D.J. BOB DE GROOT

Contactgegevens D.J. BOB DE GROOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.J. BOB DE GROOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.J. BOB DE GROOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 10; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 55302579 (+32-55302579) 55302579 (+32-55302579)

Fax (fax): +32 (69) 415-64-40 +32 (69) 415-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.J. BOB DE GROOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.J. BOB DE GROOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.J. BOB DE GROOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.J. BOB DE GROOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.J. BOB DE GROOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.J. BOB DE GROOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.J. BOB DE GROOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.J. BOB DE GROOT
Products information D.J. BOB DE GROOT

BTW identificatienummer (tax): BE05660125732
Ondernemingsnummer: 9544616699
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in D.J. BOB DE GROOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.J. BOB DE GROOT
(Get full report from official database of BE for D.J. BOB DE GROOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.J. BOB DE GROOT
Addition kinds of activities for D.J. BOB DE GROOT

4941. Water voorraad | Water supply
262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
36440201. Gezichtplaten (bedradingstoestellen) | Face plates (wiring devices)
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment

Werken bij D.J. BOB DE GROOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.J. BOB DE GROOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.J. BOB DE GROOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.J. BOB DE GROOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van D.J. BOB DE GROOT in sociale netwerken
Look for responds of D.J. BOB DE GROOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.J. BOB DE GROOT. Laat een reactie achter voor D.J. BOB DE GROOT. D.J. BOB DE GROOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.J. BOB DE GROOT. Leave a respond for D.J. BOB DE GROOT. D.J. BOB DE GROOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.J. BOB DE GROOT op de google maps. Adres en contacten D.J. BOB DE GROOT
Location of D.J. BOB DE GROOT on the google maps. Address and contacts of D.J. BOB DE GROOT

Andere gerelateerde bedrijven als come D.J. BOB DE GROOT D.J. BOB DE GROOT: MARQUET PASCAL | AEE NV | AL MUBARAK TRADING | Nestl茅 Waters Benelux S.A. | OST?OPATHIE WILKIN F.

Other related companies as D.J. BOB DE GROOT: MARQUET PASCAL | AEE NV | AL MUBARAK TRADING | Nestl茅 Waters Benelux S.A. | OST?OPATHIE WILKIN F.

D.J. BOB DE GROOT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.J. BOB DE GROOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05660125732. Het bedrijf D.J. BOB DE GROOT bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 10; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Producten gemaakt in D.J. BOB DE GROOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.J. BOB DE GROOT is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.J. BOB DE GROOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.J. BOB DE GROOT, openstaande posities, locatie van D.J. BOB DE GROOT op de kaart.

D.J. BOB DE GROOT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.J. BOB DE GROOT, company assigned to the tax number BE05660125732. The company D.J. BOB DE GROOT is located at the address: LINDESTRAAT 10; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement; Verhuur televisie- and audiovisuele apparatuur. Products created in D.J. BOB DE GROOT were not found.
The main activity of D.J. BOB DE GROOT is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.J. BOB DE GROOT is not available. You also can look at reviews of D.J. BOB DE GROOT, open positions, location of D.J. BOB DE GROOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.J. BOB DE GROOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.J. BOB DE GROOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.J. BOB DE GROOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.J. BOB DE GROOT, employees, financial statistics.