TOUMOUV

Contactgegevens TOUMOUV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOUMOUV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOUMOUV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ALBANIE 18; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25347986 (+32-25347986) 25347986 (+32-25347986)

Fax (fax): +32 (81) 694-62-65 +32 (81) 694-62-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOUMOUV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOUMOUV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOUMOUV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOUMOUV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOUMOUV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOUMOUV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOUMOUV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOUMOUV
Products information TOUMOUV

BTW identificatienummer (tax): BE01828918457
Ondernemingsnummer: 5162994384
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TOUMOUV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOUMOUV
(Get full report from official database of BE for TOUMOUV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOUMOUV
Addition kinds of activities for TOUMOUV

291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
725199. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec
23370101. Broekpakken: vrouwen, misses 'en juniors' | Pantsuits: women's, misses' and juniors'
27910102. Monotype samenstelling, voor de drukkerij | Monotype composition, for the printing trade
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
39319904. ocarina | Ocarinas

Werken bij TOUMOUV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOUMOUV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOUMOUV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOUMOUV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van TOUMOUV in sociale netwerken
Look for responds of TOUMOUV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOUMOUV. Laat een reactie achter voor TOUMOUV. TOUMOUV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOUMOUV. Leave a respond for TOUMOUV. TOUMOUV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOUMOUV op de google maps. Adres en contacten TOUMOUV
Location of TOUMOUV on the google maps. Address and contacts of TOUMOUV

Andere gerelateerde bedrijven als come TOUMOUV TOUMOUV: ADMINISTRATION COMMUNALE | Verhaeren L | FERRAILLE LUC | GEERT STAS | MARCEL TILKIN

Other related companies as TOUMOUV: ADMINISTRATION COMMUNALE | Verhaeren L | FERRAILLE LUC | GEERT STAS | MARCEL TILKIN

TOUMOUV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOUMOUV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01828918457. Het bedrijf TOUMOUV bevindt zich op het adres: RUE D'ALBANIE 18; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in TOUMOUV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOUMOUV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOUMOUV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOUMOUV, openstaande posities, locatie van TOUMOUV op de kaart.

TOUMOUV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOUMOUV, company assigned to the tax number BE01828918457. The company TOUMOUV is located at the address: RUE D'ALBANIE 18; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Divers amusement. Products created in TOUMOUV were not found.
The main activity of TOUMOUV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TOUMOUV is not available. You also can look at reviews of TOUMOUV, open positions, location of TOUMOUV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOUMOUV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOUMOUV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOUMOUV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOUMOUV, employees, financial statistics.