SCOEBIDOE DISCOBAR

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • SCOEBIDOE DISCOBAR
Private companiesTransportation Equipment • SCOEBIDOE DISCOBAR

Contactgegevens SCOEBIDOE DISCOBAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCOEBIDOE DISCOBAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCOEBIDOE DISCOBAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MADESTRAAT 82; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 475911801 (+32-475911801) 475911801 (+32-475911801)

Fax (fax): +32 (69) 837-15-67 +32 (69) 837-15-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCOEBIDOE DISCOBAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCOEBIDOE DISCOBAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCOEBIDOE DISCOBAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCOEBIDOE DISCOBAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCOEBIDOE DISCOBAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCOEBIDOE DISCOBAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCOEBIDOE DISCOBAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCOEBIDOE DISCOBAR
Products information SCOEBIDOE DISCOBAR

BTW identificatienummer (tax): BE09796752929
Ondernemingsnummer: 4836151123
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SCOEBIDOE DISCOBAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCOEBIDOE DISCOBAR
(Get full report from official database of BE for SCOEBIDOE DISCOBAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCOEBIDOE DISCOBAR
Addition kinds of activities for SCOEBIDOE DISCOBAR

326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
336501. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
39650103. Knoopkleur voor de handel | Button coloring for the trade
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
57310202. Video recorders, spelers, disc spelers en accessoires | Video recorders, players, disc players, and accessories
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner

Werken bij SCOEBIDOE DISCOBAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCOEBIDOE DISCOBAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCOEBIDOE DISCOBAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCOEBIDOE DISCOBAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van SCOEBIDOE DISCOBAR in sociale netwerken
Look for responds of SCOEBIDOE DISCOBAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCOEBIDOE DISCOBAR. Laat een reactie achter voor SCOEBIDOE DISCOBAR. SCOEBIDOE DISCOBAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCOEBIDOE DISCOBAR. Leave a respond for SCOEBIDOE DISCOBAR. SCOEBIDOE DISCOBAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCOEBIDOE DISCOBAR op de google maps. Adres en contacten SCOEBIDOE DISCOBAR
Location of SCOEBIDOE DISCOBAR on the google maps. Address and contacts of SCOEBIDOE DISCOBAR

Andere gerelateerde bedrijven als come SCOEBIDOE DISCOBAR SCOEBIDOE DISCOBAR: BOETIEK LAZY BONES | BUREAU PUBLIGRAPH | BERGHMANS | F. TIRTIAUX | Canal Properties NV

Other related companies as SCOEBIDOE DISCOBAR: BOETIEK LAZY BONES | BUREAU PUBLIGRAPH | BERGHMANS | F. TIRTIAUX | Canal Properties NV

SCOEBIDOE DISCOBAR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCOEBIDOE DISCOBAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09796752929. Het bedrijf SCOEBIDOE DISCOBAR bevindt zich op het adres: MADESTRAAT 82; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in SCOEBIDOE DISCOBAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCOEBIDOE DISCOBAR is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCOEBIDOE DISCOBAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCOEBIDOE DISCOBAR, openstaande posities, locatie van SCOEBIDOE DISCOBAR op de kaart.

SCOEBIDOE DISCOBAR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCOEBIDOE DISCOBAR, company assigned to the tax number BE09796752929. The company SCOEBIDOE DISCOBAR is located at the address: MADESTRAAT 82; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Divers amusement. Products created in SCOEBIDOE DISCOBAR were not found.
The main activity of SCOEBIDOE DISCOBAR is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SCOEBIDOE DISCOBAR is not available. You also can look at reviews of SCOEBIDOE DISCOBAR, open positions, location of SCOEBIDOE DISCOBAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCOEBIDOE DISCOBAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCOEBIDOE DISCOBAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCOEBIDOE DISCOBAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCOEBIDOE DISCOBAR, employees, financial statistics.