LE GRAND JULOT

Contactgegevens LE GRAND JULOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE GRAND JULOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE GRAND JULOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P GILSONSTRAAT 31; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50316380 (+32-50316380) 50316380 (+32-50316380)

Fax (fax): +32 (15) 826-25-28 +32 (15) 826-25-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE GRAND JULOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE GRAND JULOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE GRAND JULOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE GRAND JULOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE GRAND JULOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE GRAND JULOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE GRAND JULOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE GRAND JULOT
Products information LE GRAND JULOT

BTW identificatienummer (tax): BE01145843505
Ondernemingsnummer: 8383361816
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LE GRAND JULOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE GRAND JULOT
(Get full report from official database of BE for LE GRAND JULOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE GRAND JULOT
Addition kinds of activities for LE GRAND JULOT

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
28999915. Boorselder | Drilling mud
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
50219903. Bureaus, nec | Desks, nec
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij LE GRAND JULOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE GRAND JULOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE GRAND JULOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE GRAND JULOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

Zoek naar antwoorden van LE GRAND JULOT in sociale netwerken
Look for responds of LE GRAND JULOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE GRAND JULOT. Laat een reactie achter voor LE GRAND JULOT. LE GRAND JULOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE GRAND JULOT. Leave a respond for LE GRAND JULOT. LE GRAND JULOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE GRAND JULOT op de google maps. Adres en contacten LE GRAND JULOT
Location of LE GRAND JULOT on the google maps. Address and contacts of LE GRAND JULOT

Andere gerelateerde bedrijven als come LE GRAND JULOT LE GRAND JULOT: GROEP ARGENTA | Brandnetel (De) | ICC/INTERNATIONAAL CONGRESCENTRUM GENT | GARAGE KENENS IVAN | RIGUELLE J.

Other related companies as LE GRAND JULOT: GROEP ARGENTA | Brandnetel (De) | ICC/INTERNATIONAAL CONGRESCENTRUM GENT | GARAGE KENENS IVAN | RIGUELLE J.

LE GRAND JULOT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE GRAND JULOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01145843505. Het bedrijf LE GRAND JULOT bevindt zich op het adres: P GILSONSTRAAT 31; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in LE GRAND JULOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE GRAND JULOT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE GRAND JULOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE GRAND JULOT, openstaande posities, locatie van LE GRAND JULOT op de kaart.

LE GRAND JULOT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE GRAND JULOT, company assigned to the tax number BE01145843505. The company LE GRAND JULOT is located at the address: P GILSONSTRAAT 31; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Divers amusement. Products created in LE GRAND JULOT were not found.
The main activity of LE GRAND JULOT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE GRAND JULOT is not available. You also can look at reviews of LE GRAND JULOT, open positions, location of LE GRAND JULOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE GRAND JULOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE GRAND JULOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE GRAND JULOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE GRAND JULOT, employees, financial statistics.