JO VALLY MANAGEMENT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JO VALLY MANAGEMENT
Private companiesReal Estate • JO VALLY MANAGEMENT

Contactgegevens JO VALLY MANAGEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JO VALLY MANAGEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JO VALLY MANAGEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN HAMMENECKERSTRAAT 65; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 52316037 (+32-52316037) 52316037 (+32-52316037)

Fax (fax): +32 (3) 633-77-68 +32 (3) 633-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JO VALLY MANAGEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JO VALLY MANAGEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JO VALLY MANAGEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JO VALLY MANAGEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JO VALLY MANAGEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JO VALLY MANAGEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JO VALLY MANAGEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JO VALLY MANAGEMENT
Products information JO VALLY MANAGEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JO VALLY MANAGEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JO VALLY MANAGEMENT
(Get full report from official database of BE for JO VALLY MANAGEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JO VALLY MANAGEMENT
Addition kinds of activities for JO VALLY MANAGEMENT

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals

Werken bij JO VALLY MANAGEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JO VALLY MANAGEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JO VALLY MANAGEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JO VALLY MANAGEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van JO VALLY MANAGEMENT in sociale netwerken
Look for responds of JO VALLY MANAGEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JO VALLY MANAGEMENT. Laat een reactie achter voor JO VALLY MANAGEMENT. JO VALLY MANAGEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JO VALLY MANAGEMENT. Leave a respond for JO VALLY MANAGEMENT. JO VALLY MANAGEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JO VALLY MANAGEMENT op de google maps. Adres en contacten JO VALLY MANAGEMENT
Location of JO VALLY MANAGEMENT on the google maps. Address and contacts of JO VALLY MANAGEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come JO VALLY MANAGEMENT JO VALLY MANAGEMENT: KBC | VERVAENE | Robeyns | REMI BOLLAERTS | HILMA NV

Other related companies as JO VALLY MANAGEMENT: KBC | VERVAENE | Robeyns | REMI BOLLAERTS | HILMA NV

JO VALLY MANAGEMENT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JO VALLY MANAGEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf JO VALLY MANAGEMENT bevindt zich op het adres: JAN HAMMENECKERSTRAAT 65; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in JO VALLY MANAGEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JO VALLY MANAGEMENT is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JO VALLY MANAGEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JO VALLY MANAGEMENT, openstaande posities, locatie van JO VALLY MANAGEMENT op de kaart.

JO VALLY MANAGEMENT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JO VALLY MANAGEMENT, company assigned to the tax number BE06243499755. The company JO VALLY MANAGEMENT is located at the address: JAN HAMMENECKERSTRAAT 65; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Divers amusement. Products created in JO VALLY MANAGEMENT were not found.
The main activity of JO VALLY MANAGEMENT is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JO VALLY MANAGEMENT is not available. You also can look at reviews of JO VALLY MANAGEMENT, open positions, location of JO VALLY MANAGEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JO VALLY MANAGEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JO VALLY MANAGEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JO VALLY MANAGEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JO VALLY MANAGEMENT, employees, financial statistics.