DUC-NHIEN

Contactgegevens DUC-NHIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUC-NHIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUC-NHIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOTELAARSSTRAAT 51; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22166175 (+32-22166175) 22166175 (+32-22166175)

Fax (fax): +32 (86) 379-48-53 +32 (86) 379-48-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUC-NHIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUC-NHIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUC-NHIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUC-NHIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUC-NHIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUC-NHIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUC-NHIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUC-NHIEN
Products information DUC-NHIEN

BTW identificatienummer (tax): BE08999694824
Ondernemingsnummer: 6317657470
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DUC-NHIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUC-NHIEN
(Get full report from official database of BE for DUC-NHIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUC-NHIEN
Addition kinds of activities for DUC-NHIEN

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
234101. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij DUC-NHIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUC-NHIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUC-NHIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUC-NHIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

Zoek naar antwoorden van DUC-NHIEN in sociale netwerken
Look for responds of DUC-NHIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUC-NHIEN. Laat een reactie achter voor DUC-NHIEN. DUC-NHIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUC-NHIEN. Leave a respond for DUC-NHIEN. DUC-NHIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUC-NHIEN op de google maps. Adres en contacten DUC-NHIEN
Location of DUC-NHIEN on the google maps. Address and contacts of DUC-NHIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUC-NHIEN DUC-NHIEN: DEN BREUGEL | LE MANOIR AU LAC | Valissant E | ANNEMIE DE MONT | V. JACOB

Other related companies as DUC-NHIEN: DEN BREUGEL | LE MANOIR AU LAC | Valissant E | ANNEMIE DE MONT | V. JACOB

DUC-NHIEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUC-NHIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08999694824. Het bedrijf DUC-NHIEN bevindt zich op het adres: NOTELAARSSTRAAT 51; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in DUC-NHIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUC-NHIEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUC-NHIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUC-NHIEN, openstaande posities, locatie van DUC-NHIEN op de kaart.

DUC-NHIEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUC-NHIEN, company assigned to the tax number BE08999694824. The company DUC-NHIEN is located at the address: NOTELAARSSTRAAT 51; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement. Products created in DUC-NHIEN were not found.
The main activity of DUC-NHIEN is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUC-NHIEN is not available. You also can look at reviews of DUC-NHIEN, open positions, location of DUC-NHIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUC-NHIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUC-NHIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUC-NHIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUC-NHIEN, employees, financial statistics.