DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL

Contactgegevens DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN AKKERDREEF 93; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56257462 (+32-56257462) 56257462 (+32-56257462)

Fax (fax): +32 (10) 776-60-58 +32 (10) 776-60-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL
Products information DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL

BTW identificatienummer (tax): BE07884033203
Ondernemingsnummer: 5432708740
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL
(Get full report from official database of BE for DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL
Addition kinds of activities for DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL

399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
20990703. Cracker-sandwiches, gemaakt van gekochte crackers | Cracker sandwiches, made from purchased crackers
36690106. Rookmelders | Smoke detectors
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL in sociale netwerken
Look for responds of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. Laat een reactie achter voor DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. Leave a respond for DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL. DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL op de google maps. Adres en contacten DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL
Location of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL on the google maps. Address and contacts of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: CHRISTIANE CAELEN | J.O. | Merinos (Le) | KRIS NEYENS | SERGE VANMULDER

Other related companies as DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL: CHRISTIANE CAELEN | J.O. | Merinos (Le) | KRIS NEYENS | SERGE VANMULDER

DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884033203. Het bedrijf DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL bevindt zich op het adres: TEN AKKERDREEF 93; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 429,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, openstaande posities, locatie van DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL op de kaart.

DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, company assigned to the tax number BE07884033203. The company DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is located at the address: TEN AKKERDREEF 93; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 429,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Divers amusement. Products created in DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL were not found.
The main activity of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL is not available. You also can look at reviews of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, open positions, location of DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOS SANTOS NASCIMENTO MANOEL, employees, financial statistics.