DISCOBAR APOLLO

Contactgegevens DISCOBAR APOLLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISCOBAR APOLLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISCOBAR APOLLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEKELSTRAAT 37; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37770142 (+32-37770142) 37770142 (+32-37770142)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISCOBAR APOLLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISCOBAR APOLLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISCOBAR APOLLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISCOBAR APOLLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISCOBAR APOLLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISCOBAR APOLLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISCOBAR APOLLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISCOBAR APOLLO
Products information DISCOBAR APOLLO

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DISCOBAR APOLLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISCOBAR APOLLO
(Get full report from official database of BE for DISCOBAR APOLLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISCOBAR APOLLO
Addition kinds of activities for DISCOBAR APOLLO

07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
38610316. Statieven, camera en projector | Tripods, camera and projector
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership

Werken bij DISCOBAR APOLLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISCOBAR APOLLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISCOBAR APOLLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISCOBAR APOLLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van DISCOBAR APOLLO in sociale netwerken
Look for responds of DISCOBAR APOLLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISCOBAR APOLLO. Laat een reactie achter voor DISCOBAR APOLLO. DISCOBAR APOLLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISCOBAR APOLLO. Leave a respond for DISCOBAR APOLLO. DISCOBAR APOLLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISCOBAR APOLLO op de google maps. Adres en contacten DISCOBAR APOLLO
Location of DISCOBAR APOLLO on the google maps. Address and contacts of DISCOBAR APOLLO

Andere gerelateerde bedrijven als come DISCOBAR APOLLO DISCOBAR APOLLO: RAOUL GAGELMANS | Tradition Lighting | Hairstudio Inge | VID?O CLUB DE LUTTRE | LEFEBRE BVBA

Other related companies as DISCOBAR APOLLO: RAOUL GAGELMANS | Tradition Lighting | Hairstudio Inge | VID?O CLUB DE LUTTRE | LEFEBRE BVBA

DISCOBAR APOLLO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISCOBAR APOLLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf DISCOBAR APOLLO bevindt zich op het adres: BEKELSTRAAT 37; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in DISCOBAR APOLLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISCOBAR APOLLO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISCOBAR APOLLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISCOBAR APOLLO, openstaande posities, locatie van DISCOBAR APOLLO op de kaart.

DISCOBAR APOLLO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISCOBAR APOLLO, company assigned to the tax number BE02736389160. The company DISCOBAR APOLLO is located at the address: BEKELSTRAAT 37; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Divers amusement. Products created in DISCOBAR APOLLO were not found.
The main activity of DISCOBAR APOLLO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DISCOBAR APOLLO is not available. You also can look at reviews of DISCOBAR APOLLO, open positions, location of DISCOBAR APOLLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISCOBAR APOLLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISCOBAR APOLLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISCOBAR APOLLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISCOBAR APOLLO, employees, financial statistics.