CONSIGLIA MEROLA

Contactgegevens CONSIGLIA MEROLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSIGLIA MEROLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSIGLIA MEROLA

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): KRUINDERSWEG 41; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89772581 (+32-89772581) 89772581 (+32-89772581)

Fax (fax): +32 (58) 886-28-53 +32 (58) 886-28-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSIGLIA MEROLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSIGLIA MEROLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSIGLIA MEROLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSIGLIA MEROLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSIGLIA MEROLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSIGLIA MEROLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSIGLIA MEROLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSIGLIA MEROLA
Products information CONSIGLIA MEROLA

BTW identificatienummer (tax): BE08251800537
Ondernemingsnummer: 9460021972
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CONSIGLIA MEROLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSIGLIA MEROLA
(Get full report from official database of BE for CONSIGLIA MEROLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSIGLIA MEROLA
Addition kinds of activities for CONSIGLIA MEROLA

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
25310302. Zitplaatsen, vliegtuigen | Seats, aircraft
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
36710102. Televisie buizen | Television tubes
57369901. Band instrumenten | Band instruments
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software

Werken bij CONSIGLIA MEROLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSIGLIA MEROLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSIGLIA MEROLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSIGLIA MEROLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van CONSIGLIA MEROLA in sociale netwerken
Look for responds of CONSIGLIA MEROLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSIGLIA MEROLA. Laat een reactie achter voor CONSIGLIA MEROLA. CONSIGLIA MEROLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSIGLIA MEROLA. Leave a respond for CONSIGLIA MEROLA. CONSIGLIA MEROLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSIGLIA MEROLA op de google maps. Adres en contacten CONSIGLIA MEROLA
Location of CONSIGLIA MEROLA on the google maps. Address and contacts of CONSIGLIA MEROLA

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSIGLIA MEROLA CONSIGLIA MEROLA: JEAN-MARC LEBLEU | LUDO GEERITS | INSTITUT ESSENTI'ELLE | D. HUBIEN | De Feyter L

Other related companies as CONSIGLIA MEROLA: JEAN-MARC LEBLEU | LUDO GEERITS | INSTITUT ESSENTI'ELLE | D. HUBIEN | De Feyter L

CONSIGLIA MEROLA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSIGLIA MEROLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08251800537. Het bedrijf CONSIGLIA MEROLA bevindt zich op het adres: KRUINDERSWEG 41; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in CONSIGLIA MEROLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSIGLIA MEROLA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSIGLIA MEROLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSIGLIA MEROLA, openstaande posities, locatie van CONSIGLIA MEROLA op de kaart.

CONSIGLIA MEROLA is a company, that was registered 1996 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is CONSIGLIA MEROLA, company assigned to the tax number BE08251800537. The company CONSIGLIA MEROLA is located at the address: KRUINDERSWEG 41; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in CONSIGLIA MEROLA were not found.
The main activity of CONSIGLIA MEROLA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSIGLIA MEROLA is not available. You also can look at reviews of CONSIGLIA MEROLA, open positions, location of CONSIGLIA MEROLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSIGLIA MEROLA, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSIGLIA MEROLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSIGLIA MEROLA, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSIGLIA MEROLA, employees, financial statistics.