BRANCKAERTS

Contactgegevens BRANCKAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANCKAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANCKAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERENIGINGSTRAAT 69; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22172456 (+32-22172456) 22172456 (+32-22172456)

Fax (fax): +32 (12) 743-71-12 +32 (12) 743-71-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANCKAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANCKAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANCKAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANCKAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANCKAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANCKAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANCKAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANCKAERTS
Products information BRANCKAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE02023101806
Ondernemingsnummer: 6845825195
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BRANCKAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANCKAERTS
(Get full report from official database of BE for BRANCKAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANCKAERTS
Addition kinds of activities for BRANCKAERTS

267802. Tabletten en pads | Tablets and pads
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
871399. Surveying services, nec | Surveying services, nec
20660300. Chocola | Chocolate
27549906. Imprinting: gravure | Imprinting: gravure
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional

Werken bij BRANCKAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANCKAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANCKAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANCKAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van BRANCKAERTS in sociale netwerken
Look for responds of BRANCKAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANCKAERTS. Laat een reactie achter voor BRANCKAERTS. BRANCKAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANCKAERTS. Leave a respond for BRANCKAERTS. BRANCKAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANCKAERTS op de google maps. Adres en contacten BRANCKAERTS
Location of BRANCKAERTS on the google maps. Address and contacts of BRANCKAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANCKAERTS BRANCKAERTS: OPENBARE BIBLIOTHEEK | Espace Maison | V.V. LEEST | Theunis A | RAMAN

Other related companies as BRANCKAERTS: OPENBARE BIBLIOTHEEK | Espace Maison | V.V. LEEST | Theunis A | RAMAN

BRANCKAERTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANCKAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023101806. Het bedrijf BRANCKAERTS bevindt zich op het adres: VERENIGINGSTRAAT 69; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Divers amusement. Producten gemaakt in BRANCKAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANCKAERTS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANCKAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANCKAERTS, openstaande posities, locatie van BRANCKAERTS op de kaart.

BRANCKAERTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANCKAERTS, company assigned to the tax number BE02023101806. The company BRANCKAERTS is located at the address: VERENIGINGSTRAAT 69; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Divers amusement. Products created in BRANCKAERTS were not found.
The main activity of BRANCKAERTS is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANCKAERTS is not available. You also can look at reviews of BRANCKAERTS, open positions, location of BRANCKAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANCKAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANCKAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANCKAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANCKAERTS, employees, financial statistics.