BOUTIQUE LOUISE

Contactgegevens BOUTIQUE LOUISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE LOUISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE LOUISE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): LOUIZALAAN 279; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26406544 (+32-26406544) 26406544 (+32-26406544)

Fax (fax): +32 (3) 125-18-74 +32 (3) 125-18-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE LOUISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE LOUISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE LOUISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE LOUISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE LOUISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE LOUISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE LOUISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE LOUISE
Products information BOUTIQUE LOUISE

BTW identificatienummer (tax): BE03008300781
Ondernemingsnummer: 2921234130
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BOUTIQUE LOUISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE LOUISE
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE LOUISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE LOUISE
Addition kinds of activities for BOUTIQUE LOUISE

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
25129901. Juveniele meubels: gestoffeerd op houten frames | Juvenile furniture: upholstered on wood frames
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
32719913. Plintblokken, prefab terrazzo | Plinth blocks, precast terrazzo
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services

Werken bij BOUTIQUE LOUISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE LOUISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE LOUISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE LOUISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE LOUISE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE LOUISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE LOUISE. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE LOUISE. BOUTIQUE LOUISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE LOUISE. Leave a respond for BOUTIQUE LOUISE. BOUTIQUE LOUISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE LOUISE op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE LOUISE
Location of BOUTIQUE LOUISE on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE LOUISE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE LOUISE BOUTIQUE LOUISE: AD Delhaize | VANDORPE CONSULTING | BASKETBALCLUB BREE | GERMAIN DHAENENS | PISCICULTURE DE L'EAU NOIRE

Other related companies as BOUTIQUE LOUISE: AD Delhaize | VANDORPE CONSULTING | BASKETBALCLUB BREE | GERMAIN DHAENENS | PISCICULTURE DE L'EAU NOIRE

BOUTIQUE LOUISE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE LOUISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03008300781. Het bedrijf BOUTIQUE LOUISE bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 279; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in BOUTIQUE LOUISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE LOUISE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE LOUISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE LOUISE, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE LOUISE op de kaart.

BOUTIQUE LOUISE is a company, that was registered 1989 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE LOUISE, company assigned to the tax number BE03008300781. The company BOUTIQUE LOUISE is located at the address: LOUIZALAAN 279; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in BOUTIQUE LOUISE were not found.
The main activity of BOUTIQUE LOUISE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE LOUISE is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE LOUISE, open positions, location of BOUTIQUE LOUISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE LOUISE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE LOUISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE LOUISE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE LOUISE, employees, financial statistics.