Verkooijen-Veem

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Verkooijen-Veem
Private companiesBusiness Services • Verkooijen-Veem

Contactgegevens Verkooijen-Veem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verkooijen-Veem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verkooijen-Veem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 33; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 49 79 (+32-03 314 49 79) 03 314 49 79 (+32-03 314 49 79)

Fax (fax): 03 314 71 68 (+32-03 314 71 68) 03 314 71 68 (+32-03 314 71 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verkooijen-Veem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verkooijen-Veem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verkooijen-Veem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verkooijen-Veem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verkooijen-Veem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verkooijen-Veem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verkooijen-Veem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verkooijen-Veem
Products information Verkooijen-Veem

BTW identificatienummer (tax): BE09159820556
Ondernemingsnummer: 7654418945
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Verkooijen-Veem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SERVICES - PHYSICAL DISTRIBUTORS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verkooijen-Veem
(Get full report from official database of BE for Verkooijen-Veem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verkooijen-Veem
Addition kinds of activities for Verkooijen-Veem

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec
62829905. Manager van fondsen, contract of honorarium | Manager of mutual funds, contract or fee basis
82229900. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec

Werken bij Verkooijen-Veem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verkooijen-Veem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verkooijen-Veem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verkooijen-Veem. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Verkooijen-Veem in sociale netwerken
Look for responds of Verkooijen-Veem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verkooijen-Veem. Laat een reactie achter voor Verkooijen-Veem. Verkooijen-Veem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verkooijen-Veem. Leave a respond for Verkooijen-Veem. Verkooijen-Veem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verkooijen-Veem op de google maps. Adres en contacten Verkooijen-Veem
Location of Verkooijen-Veem on the google maps. Address and contacts of Verkooijen-Veem

Andere gerelateerde bedrijven als come Verkooijen-Veem Verkooijen-Veem: LAMBRECHT | Van Damme D | Bedaux J | TIERC? FRANCO-BELGE | MARCEL FISENNE

Other related companies as Verkooijen-Veem: LAMBRECHT | Van Damme D | Bedaux J | TIERC? FRANCO-BELGE | MARCEL FISENNE

Verkooijen-Veem is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verkooijen-Veem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09159820556. Het bedrijf Verkooijen-Veem bevindt zich op het adres: Industrieweg 33; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SERVICES - PHYSICAL DISTRIBUTORS. Producten gemaakt in Verkooijen-Veem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verkooijen-Veem is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verkooijen-Veem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verkooijen-Veem, openstaande posities, locatie van Verkooijen-Veem op de kaart.

Verkooijen-Veem is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verkooijen-Veem, company assigned to the tax number BE09159820556. The company Verkooijen-Veem is located at the address: Industrieweg 33; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DISTRIBUTORS: SERVICES - PHYSICAL DISTRIBUTORS. Products created in Verkooijen-Veem were not found.
The main activity of Verkooijen-Veem is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verkooijen-Veem is not available. You also can look at reviews of Verkooijen-Veem, open positions, location of Verkooijen-Veem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verkooijen-Veem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verkooijen-Veem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verkooijen-Veem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verkooijen-Veem, employees, financial statistics.