A Line

Contactgegevens A Line: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Line: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Line

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Essensteenweg 16; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 633 55 45 (+32-03 633 55 45) 03 633 55 45 (+32-03 633 55 45)

Fax (fax): 03 663 59 88 (+32-03 663 59 88) 03 663 59 88 (+32-03 663 59 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Line: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Line"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Line"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Line, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Line. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Line, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Line. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Line
Products information A Line

BTW identificatienummer (tax): BE08340240478
Ondernemingsnummer: 1939331054
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in A Line zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SERVICES - PHYSICAL DISTRIBUTORS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Line
(Get full report from official database of BE for A Line)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Line
Addition kinds of activities for A Line

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
495300. Afvalsystemen | Refuse systems
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
38430104. Burs, tandheelkunde | Burs, dental
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
52110502. Cement | Cement

Werken bij A Line: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Line: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Line. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Line. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van A Line in sociale netwerken
Look for responds of A Line in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Line. Laat een reactie achter voor A Line. A Line bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Line. Leave a respond for A Line. A Line on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Line op de google maps. Adres en contacten A Line
Location of A Line on the google maps. Address and contacts of A Line

Andere gerelateerde bedrijven als come A Line A Line: BERT WATERSCHOOT | ROGER DE KERF | REMEYSEN PAUL BVBA | WILLAERT NV | GULL DIAGNOSTICS

Other related companies as A Line: BERT WATERSCHOOT | ROGER DE KERF | REMEYSEN PAUL BVBA | WILLAERT NV | GULL DIAGNOSTICS

A Line is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Line, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08340240478. Het bedrijf A Line bevindt zich op het adres: Essensteenweg 16; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SERVICES - PHYSICAL DISTRIBUTORS. Producten gemaakt in A Line zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Line is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Line is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Line, openstaande posities, locatie van A Line op de kaart.

A Line is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Line, company assigned to the tax number BE08340240478. The company A Line is located at the address: Essensteenweg 16; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is DISTRIBUTORS: SERVICES - PHYSICAL DISTRIBUTORS. Products created in A Line were not found.
The main activity of A Line is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A Line is not available. You also can look at reviews of A Line, open positions, location of A Line on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Line, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Line, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Line, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Line, employees, financial statistics.