VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.
Private companiesBusiness Services • VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.

Contactgegevens VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Laetestraat 4; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 252 24 81; 09 252 24 82 (+32-09 252 24 81; 09 252 24 82) 09 252 24 81; 09 252 24 82 (+32-09 252 24 81; 09 252 24 82)

Fax (fax): 09 252 24 85 (+32-09 252 24 85) 09 252 24 85 (+32-09 252 24 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.
Products information VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.

BTW identificatienummer (tax): BE05589263916
Ondernemingsnummer: 5340698242
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.
Addition kinds of activities for VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.

781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
28690200. Olefins | Olefins
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
36210109. Fase of roterende omzetters (elektrische apparatuur) | Phase or rotary converters (electrical equipment)
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter

Werken bij VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. Laat een reactie achter voor VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. Leave a respond for VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.. VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.
Location of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: KVHL | JOSIANE PIROTTE | Lauwers A | FANNY | SCHILTZ SANITAIR SHOP

Other related companies as VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP.: KVHL | JOSIANE PIROTTE | Lauwers A | FANNY | SCHILTZ SANITAIR SHOP

VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05589263916. Het bedrijf VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. bevindt zich op het adres: Van Laetestraat 4; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Producten gemaakt in VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., openstaande posities, locatie van VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. op de kaart.

VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., company assigned to the tax number BE05589263916. The company VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is located at the address: Van Laetestraat 4; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Products created in VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. were not found.
The main activity of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., open positions, location of VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE DISTRIBUTIEMAATSCHAP., employees, financial statistics.