BEN KHOUNCHI BIHI

Contactgegevens BEN KHOUNCHI BIHI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEN KHOUNCHI BIHI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEN KHOUNCHI BIHI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERVELDE 141; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71350303 (+32-71350303) 71350303 (+32-71350303)

Fax (fax): +32 (53) 102-82-27 +32 (53) 102-82-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEN KHOUNCHI BIHI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEN KHOUNCHI BIHI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEN KHOUNCHI BIHI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEN KHOUNCHI BIHI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEN KHOUNCHI BIHI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEN KHOUNCHI BIHI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEN KHOUNCHI BIHI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEN KHOUNCHI BIHI
Products information BEN KHOUNCHI BIHI

BTW identificatienummer (tax): BE01386444091
Ondernemingsnummer: 8215270996
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BEN KHOUNCHI BIHI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEN KHOUNCHI BIHI
(Get full report from official database of BE for BEN KHOUNCHI BIHI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEN KHOUNCHI BIHI
Addition kinds of activities for BEN KHOUNCHI BIHI

251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
394401. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts

Werken bij BEN KHOUNCHI BIHI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEN KHOUNCHI BIHI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEN KHOUNCHI BIHI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEN KHOUNCHI BIHI. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van BEN KHOUNCHI BIHI in sociale netwerken
Look for responds of BEN KHOUNCHI BIHI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEN KHOUNCHI BIHI. Laat een reactie achter voor BEN KHOUNCHI BIHI. BEN KHOUNCHI BIHI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEN KHOUNCHI BIHI. Leave a respond for BEN KHOUNCHI BIHI. BEN KHOUNCHI BIHI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEN KHOUNCHI BIHI op de google maps. Adres en contacten BEN KHOUNCHI BIHI
Location of BEN KHOUNCHI BIHI on the google maps. Address and contacts of BEN KHOUNCHI BIHI

Andere gerelateerde bedrijven als come BEN KHOUNCHI BIHI BEN KHOUNCHI BIHI: DE ANDRES | ASSURANCES J MASCAUX | Lecluyse Alfred | PROMOD | ANNA DE CLERCQ

Other related companies as BEN KHOUNCHI BIHI: DE ANDRES | ASSURANCES J MASCAUX | Lecluyse Alfred | PROMOD | ANNA DE CLERCQ

BEN KHOUNCHI BIHI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEN KHOUNCHI BIHI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386444091. Het bedrijf BEN KHOUNCHI BIHI bevindt zich op het adres: RUE VANDERVELDE 141; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bagage and lederwaren. Producten gemaakt in BEN KHOUNCHI BIHI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEN KHOUNCHI BIHI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEN KHOUNCHI BIHI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEN KHOUNCHI BIHI, openstaande posities, locatie van BEN KHOUNCHI BIHI op de kaart.

BEN KHOUNCHI BIHI is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEN KHOUNCHI BIHI, company assigned to the tax number BE01386444091. The company BEN KHOUNCHI BIHI is located at the address: RUE VANDERVELDE 141; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bagage and lederwaren. Products created in BEN KHOUNCHI BIHI were not found.
The main activity of BEN KHOUNCHI BIHI is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEN KHOUNCHI BIHI is not available. You also can look at reviews of BEN KHOUNCHI BIHI, open positions, location of BEN KHOUNCHI BIHI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEN KHOUNCHI BIHI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEN KHOUNCHI BIHI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEN KHOUNCHI BIHI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEN KHOUNCHI BIHI, employees, financial statistics.