Halleux M-J

Contactgegevens Halleux M-J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Halleux M-J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Halleux M-J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselseheerweg 139; 9403; Ninove (Neigem), België

Telefoon (phone): 054 34 11 87 (+32-054 34 11 87) 054 34 11 87 (+32-054 34 11 87)

Fax (fax): +32 (59) 683-81-57 +32 (59) 683-81-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Halleux M-J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Halleux M-J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Halleux M-J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Halleux M-J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Halleux M-J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Halleux M-J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Halleux M-J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Halleux M-J
Products information Halleux M-J

BTW identificatienummer (tax): BE03564483642
Ondernemingsnummer: 3056640625
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Halleux M-J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Halleux M-J
(Get full report from official database of BE for Halleux M-J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Halleux M-J
Addition kinds of activities for Halleux M-J

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
5014. Banden en buizen | Tires and tubes
20110401. Bloedmeel | Blood meal
20410108. Gierstmeel | Millet flour
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
34439916. lasverbindingen | Weldments
50729904. Meubelen hardware, nec | Furniture hardware, nec
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing

Werken bij Halleux M-J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Halleux M-J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Halleux M-J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Halleux M-J. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van Halleux M-J in sociale netwerken
Look for responds of Halleux M-J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Halleux M-J. Laat een reactie achter voor Halleux M-J. Halleux M-J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Halleux M-J. Leave a respond for Halleux M-J. Halleux M-J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Halleux M-J op de google maps. Adres en contacten Halleux M-J
Location of Halleux M-J on the google maps. Address and contacts of Halleux M-J

Andere gerelateerde bedrijven als come Halleux M-J Halleux M-J: Danscentrum Goosens Christine | DECORTE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Van Landegem J | Signatuur Tuinen BVBA

Other related companies as Halleux M-J: Danscentrum Goosens Christine | DECORTE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Van Landegem J | Signatuur Tuinen BVBA

Halleux M-J is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Halleux M-J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03564483642. Het bedrijf Halleux M-J bevindt zich op het adres: Brusselseheerweg 139; 9403; Ninove (Neigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Producten gemaakt in Halleux M-J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Halleux M-J is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Halleux M-J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Halleux M-J, openstaande posities, locatie van Halleux M-J op de kaart.

Halleux M-J is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Halleux M-J, company assigned to the tax number BE03564483642. The company Halleux M-J is located at the address: Brusselseheerweg 139; 9403; Ninove (Neigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Products created in Halleux M-J were not found.
The main activity of Halleux M-J is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Halleux M-J is not available. You also can look at reviews of Halleux M-J, open positions, location of Halleux M-J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Halleux M-J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Halleux M-J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Halleux M-J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Halleux M-J, employees, financial statistics.