Clement-Jochems F

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Clement-Jochems F
Private companiesMotion Pictures • Clement-Jochems F

Contactgegevens Clement-Jochems F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clement-Jochems F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clement-Jochems F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eksterstraat 7; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 314 22 34 (+32-03 314 22 34) 03 314 22 34 (+32-03 314 22 34)

Fax (fax): 03 314 94 22 (+32-03 314 94 22) 03 314 94 22 (+32-03 314 94 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clement-Jochems F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clement-Jochems F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clement-Jochems F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clement-Jochems F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clement-Jochems F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clement-Jochems F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clement-Jochems F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clement-Jochems F
Products information Clement-Jochems F

BTW identificatienummer (tax): BE09744842529
Ondernemingsnummer: 8663513183
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Clement-Jochems F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clement-Jochems F
(Get full report from official database of BE for Clement-Jochems F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clement-Jochems F
Addition kinds of activities for Clement-Jochems F

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
571901. Keukengerei | Kitchenware
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
39140504. Bestek, roestvrij staal | Flatware, stainless steel
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees

Werken bij Clement-Jochems F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clement-Jochems F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clement-Jochems F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clement-Jochems F. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van Clement-Jochems F in sociale netwerken
Look for responds of Clement-Jochems F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clement-Jochems F. Laat een reactie achter voor Clement-Jochems F. Clement-Jochems F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clement-Jochems F. Leave a respond for Clement-Jochems F. Clement-Jochems F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clement-Jochems F op de google maps. Adres en contacten Clement-Jochems F
Location of Clement-Jochems F on the google maps. Address and contacts of Clement-Jochems F

Andere gerelateerde bedrijven als come Clement-Jochems F Clement-Jochems F: AXA | Van de Perre P | OPTIEK TAVERNIER | CR?ASERV | Bounameaux sprl

Other related companies as Clement-Jochems F: AXA | Van de Perre P | OPTIEK TAVERNIER | CR?ASERV | Bounameaux sprl

Clement-Jochems F is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clement-Jochems F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09744842529. Het bedrijf Clement-Jochems F bevindt zich op het adres: Eksterstraat 7; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Producten gemaakt in Clement-Jochems F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clement-Jochems F is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clement-Jochems F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clement-Jochems F, openstaande posities, locatie van Clement-Jochems F op de kaart.

Clement-Jochems F is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clement-Jochems F, company assigned to the tax number BE09744842529. The company Clement-Jochems F is located at the address: Eksterstraat 7; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Products created in Clement-Jochems F were not found.
The main activity of Clement-Jochems F is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Clement-Jochems F is not available. You also can look at reviews of Clement-Jochems F, open positions, location of Clement-Jochems F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clement-Jochems F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clement-Jochems F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clement-Jochems F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clement-Jochems F, employees, financial statistics.