BOB DE SCHUTTER

Contactgegevens BOB DE SCHUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOB DE SCHUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOB DE SCHUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guldenvliesstraat 10; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 62 78 (+32-03 230 62 78) 03 230 62 78 (+32-03 230 62 78)

Fax (fax): 03 230 62 78 (+32-03 230 62 78) 03 230 62 78 (+32-03 230 62 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOB DE SCHUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOB DE SCHUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOB DE SCHUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOB DE SCHUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOB DE SCHUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOB DE SCHUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOB DE SCHUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOB DE SCHUTTER
Products information BOB DE SCHUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE05095428466
Ondernemingsnummer: 9322692871
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BOB DE SCHUTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOB DE SCHUTTER
(Get full report from official database of BE for BOB DE SCHUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOB DE SCHUTTER
Addition kinds of activities for BOB DE SCHUTTER

01399902. Vlas boerderij | Flax farm
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
38290215. seismografen | Seismographs
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij BOB DE SCHUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOB DE SCHUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOB DE SCHUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOB DE SCHUTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

Zoek naar antwoorden van BOB DE SCHUTTER in sociale netwerken
Look for responds of BOB DE SCHUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOB DE SCHUTTER. Laat een reactie achter voor BOB DE SCHUTTER. BOB DE SCHUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOB DE SCHUTTER. Leave a respond for BOB DE SCHUTTER. BOB DE SCHUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOB DE SCHUTTER op de google maps. Adres en contacten BOB DE SCHUTTER
Location of BOB DE SCHUTTER on the google maps. Address and contacts of BOB DE SCHUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BOB DE SCHUTTER BOB DE SCHUTTER: Brackx NV | NICOVER NV | HET LEKKEND KRAANTJE | BORMANS, ASTRID | VIZAVI CONTEMPORAIN SA

Other related companies as BOB DE SCHUTTER: Brackx NV | NICOVER NV | HET LEKKEND KRAANTJE | BORMANS, ASTRID | VIZAVI CONTEMPORAIN SA

BOB DE SCHUTTER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOB DE SCHUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095428466. Het bedrijf BOB DE SCHUTTER bevindt zich op het adres: Guldenvliesstraat 10; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Producten gemaakt in BOB DE SCHUTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOB DE SCHUTTER is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOB DE SCHUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOB DE SCHUTTER, openstaande posities, locatie van BOB DE SCHUTTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOB DE SCHUTTER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOB DE SCHUTTER, company assigned to the tax number BE05095428466. The company BOB DE SCHUTTER is located at the address: Guldenvliesstraat 10; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is DISTRIBUTORS: SERVICES - BROCHURES AND SAMPLES. Products created in BOB DE SCHUTTER were not found.
The main activity of BOB DE SCHUTTER is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOB DE SCHUTTER is not available. You also can look at reviews of BOB DE SCHUTTER, open positions, location of BOB DE SCHUTTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOB DE SCHUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOB DE SCHUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOB DE SCHUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOB DE SCHUTTER, employees, financial statistics.