Frans Maas Logistics Puurs NV

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Frans Maas Logistics Puurs NV
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Frans Maas Logistics Puurs NV

Contactgegevens Frans Maas Logistics Puurs NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frans Maas Logistics Puurs NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frans Maas Logistics Puurs NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoonmansveld 34 2870 Puurs, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frans Maas Logistics Puurs NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frans Maas Logistics Puurs NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frans Maas Logistics Puurs NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frans Maas Logistics Puurs NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frans Maas Logistics Puurs NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frans Maas Logistics Puurs NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frans Maas Logistics Puurs NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frans Maas Logistics Puurs NV
Products information Frans Maas Logistics Puurs NV

BTW identificatienummer (tax): BE07383331298
Ondernemingsnummer: 9635253906
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Transshipment and storage of goods

Product categorie (product category): DISTRIBUTORS: SALES SERVICES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frans Maas Logistics Puurs NV
(Get full report from official database of BE for Frans Maas Logistics Puurs NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frans Maas Logistics Puurs NV
Addition kinds of activities for Frans Maas Logistics Puurs NV

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast

Werken bij Frans Maas Logistics Puurs NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frans Maas Logistics Puurs NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frans Maas Logistics Puurs NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frans Maas Logistics Puurs NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Akros Solutions - Process Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Process Manager to align the processes across the different parties below. Familiar with operational ITIL environment and the following processes in particular The Incident Manager will repair the service for the customer as soon as possible with the aim of minimising the negative impact of a failure within the IT service to achieve the quality and availability levels agreed upon by the SLAs. The Change Manager is in favour of evaluating, authorizing and checking changes with the aim of managing the volume of changes needed in such a way that a possible negative impact of these changes on the business is minimised. The Problem Manager has the task of minimising the negative impact of incidents and changes on the business caused by errors within the IT services. The Problem Manager also aims to prevent incidents and changes proactively by consulting documents of "root cause analysis" of previous problems. The task of the Release Manager is to design and implement a successful rollout of sprints/releases in software/Hardware and efficient procedures for the distribution and installation of changes. The Configuration Manager has the task to keep the management of all packages configured within the application infrastructure up to date in the CMDB. Hereby he will collaborate closely with Release & Change Management. The Availability Manager is responsible for ensuring that the services available are equal or greater to the agreed business needs and in a cost-effective manner. The Capacity Manager is responsible that the capacity reports of the environment Applications & Infrastructure are analyzed and where necessary the end-to-end process is informed of possible problems with it capacity.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Frans Maas Logistics Puurs NV in sociale netwerken
Look for responds of Frans Maas Logistics Puurs NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frans Maas Logistics Puurs NV. Laat een reactie achter voor Frans Maas Logistics Puurs NV. Frans Maas Logistics Puurs NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frans Maas Logistics Puurs NV. Leave a respond for Frans Maas Logistics Puurs NV. Frans Maas Logistics Puurs NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frans Maas Logistics Puurs NV op de google maps. Adres en contacten Frans Maas Logistics Puurs NV
Location of Frans Maas Logistics Puurs NV on the google maps. Address and contacts of Frans Maas Logistics Puurs NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Frans Maas Logistics Puurs NV Frans Maas Logistics Puurs NV: KBC | STEFAN BOONEN | COOSAN | WEEKBLAD AZ NV | Wissel (De)

Other related companies as Frans Maas Logistics Puurs NV: KBC | STEFAN BOONEN | COOSAN | WEEKBLAD AZ NV | Wissel (De)

Frans Maas Logistics Puurs NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frans Maas Logistics Puurs NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07383331298. Het bedrijf Frans Maas Logistics Puurs NV bevindt zich op het adres: Schoonmansveld 34 2870 Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DISTRIBUTORS: SALES SERVICES. Lijst met producten zijn Transshipment and storage of goods.
De hoofdactiviteit van Frans Maas Logistics Puurs NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frans Maas Logistics Puurs NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frans Maas Logistics Puurs NV, openstaande posities, locatie van Frans Maas Logistics Puurs NV op de kaart.

Frans Maas Logistics Puurs NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frans Maas Logistics Puurs NV, company assigned to the tax number BE07383331298. The company Frans Maas Logistics Puurs NV is located at the address: Schoonmansveld 34 2870 Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DISTRIBUTORS: SALES SERVICES. List of products are Transshipment and storage of goods.
The main activity of Frans Maas Logistics Puurs NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Frans Maas Logistics Puurs NV is not available. You also can look at reviews of Frans Maas Logistics Puurs NV, open positions, location of Frans Maas Logistics Puurs NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frans Maas Logistics Puurs NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frans Maas Logistics Puurs NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frans Maas Logistics Puurs NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frans Maas Logistics Puurs NV, employees, financial statistics.