VICTOR DE GENT

Contactgegevens VICTOR DE GENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR DE GENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR DE GENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNEEL VISSENAEKENSPLN 12; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16566529 (+32-16566529) 16566529 (+32-16566529)

Fax (fax): +32 (11) 558-19-17 +32 (11) 558-19-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR DE GENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR DE GENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR DE GENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR DE GENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR DE GENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR DE GENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR DE GENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR DE GENT
Products information VICTOR DE GENT

BTW identificatienummer (tax): BE08258392333
Ondernemingsnummer: 1688293457
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Liqueurs.. Produits: Vins. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Distilleries. Vins Fab. Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR DE GENT
(Get full report from official database of BE for VICTOR DE GENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR DE GENT
Addition kinds of activities for VICTOR DE GENT

229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
28330103. Anorganische geneesmiddelen: bulk, niet gecombineerd | Inorganic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
38739907. Timers voor industrieel gebruik, alleen klokmechanisme | Timers for industrial use, clockwork mechanism only
47290100. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance
72619902. Begrafenis ondernemer | Funeral director

Werken bij VICTOR DE GENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR DE GENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR DE GENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR DE GENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van VICTOR DE GENT in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR DE GENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR DE GENT. Laat een reactie achter voor VICTOR DE GENT. VICTOR DE GENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR DE GENT. Leave a respond for VICTOR DE GENT. VICTOR DE GENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR DE GENT op de google maps. Adres en contacten VICTOR DE GENT
Location of VICTOR DE GENT on the google maps. Address and contacts of VICTOR DE GENT

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR DE GENT VICTOR DE GENT: GARAGE VAN ROYEN | RENE RUYSSEN | TRANSPORT BRUSSELLE | ANDR? ROUCOUX | R.M.S. KIPS EMMANUEL

Other related companies as VICTOR DE GENT: GARAGE VAN ROYEN | RENE RUYSSEN | TRANSPORT BRUSSELLE | ANDR? ROUCOUX | R.M.S. KIPS EMMANUEL

VICTOR DE GENT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR DE GENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08258392333. Het bedrijf VICTOR DE GENT bevindt zich op het adres: CORNEEL VISSENAEKENSPLN 12; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 476,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Distilleries. Vins Fab. Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Liqueurs.. Produits: Vins. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van VICTOR DE GENT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR DE GENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR DE GENT, openstaande posities, locatie van VICTOR DE GENT op de kaart.

VICTOR DE GENT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR DE GENT, company assigned to the tax number BE08258392333. The company VICTOR DE GENT is located at the address: CORNEEL VISSENAEKENSPLN 12; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 476,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Distilleries. Vins Fab. Boissons. List of products are Produits: Liqueurs.. Produits: Vins. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of VICTOR DE GENT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR DE GENT is not available. You also can look at reviews of VICTOR DE GENT, open positions, location of VICTOR DE GENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR DE GENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR DE GENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR DE GENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR DE GENT, employees, financial statistics.