COSEMANS-VAN DEN OUDEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • COSEMANS-VAN DEN OUDEN
Private companiesAgricultural Services • COSEMANS-VAN DEN OUDEN

Contactgegevens COSEMANS-VAN DEN OUDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSEMANS-VAN DEN OUDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSEMANS-VAN DEN OUDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNESTRAAT 92; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89352077 (+32-89352077) 89352077 (+32-89352077)

Fax (fax): +32 (14) 227-32-56 +32 (14) 227-32-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSEMANS-VAN DEN OUDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSEMANS-VAN DEN OUDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSEMANS-VAN DEN OUDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSEMANS-VAN DEN OUDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSEMANS-VAN DEN OUDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSEMANS-VAN DEN OUDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSEMANS-VAN DEN OUDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSEMANS-VAN DEN OUDEN
Products information COSEMANS-VAN DEN OUDEN

BTW identificatienummer (tax): BE04658721923
Ondernemingsnummer: 8949707031
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Liqueurs.

Product categorie (product category): Distilleries. Vins Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSEMANS-VAN DEN OUDEN
(Get full report from official database of BE for COSEMANS-VAN DEN OUDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSEMANS-VAN DEN OUDEN
Addition kinds of activities for COSEMANS-VAN DEN OUDEN

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
13890105. Lease tanks, olie veld: oprichten, schoonmaken en repareren | Lease tanks, oil field: erecting, cleaning, and repairing
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
38250109. Testset, ontstekingsharnas | Test sets, ignition harness
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij COSEMANS-VAN DEN OUDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSEMANS-VAN DEN OUDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSEMANS-VAN DEN OUDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSEMANS-VAN DEN OUDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van COSEMANS-VAN DEN OUDEN in sociale netwerken
Look for responds of COSEMANS-VAN DEN OUDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSEMANS-VAN DEN OUDEN. Laat een reactie achter voor COSEMANS-VAN DEN OUDEN. COSEMANS-VAN DEN OUDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSEMANS-VAN DEN OUDEN. Leave a respond for COSEMANS-VAN DEN OUDEN. COSEMANS-VAN DEN OUDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSEMANS-VAN DEN OUDEN op de google maps. Adres en contacten COSEMANS-VAN DEN OUDEN
Location of COSEMANS-VAN DEN OUDEN on the google maps. Address and contacts of COSEMANS-VAN DEN OUDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come COSEMANS-VAN DEN OUDEN COSEMANS-VAN DEN OUDEN: CENTRE ESTHةTIQUE MةDICAL | TBC-Opsporing (VRGT) | AGENCE DE LA SEMOIS | ROGER DE ZUTTER | Modus

Other related companies as COSEMANS-VAN DEN OUDEN: CENTRE ESTHةTIQUE MةDICAL | TBC-Opsporing (VRGT) | AGENCE DE LA SEMOIS | ROGER DE ZUTTER | Modus

COSEMANS-VAN DEN OUDEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COSEMANS-VAN DEN OUDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04658721923. Het bedrijf COSEMANS-VAN DEN OUDEN bevindt zich op het adres: VENNESTRAAT 92; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Distilleries. Vins Fab. Lijst met producten zijn Produits: Liqueurs..
De hoofdactiviteit van COSEMANS-VAN DEN OUDEN is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSEMANS-VAN DEN OUDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSEMANS-VAN DEN OUDEN, openstaande posities, locatie van COSEMANS-VAN DEN OUDEN op de kaart.

COSEMANS-VAN DEN OUDEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COSEMANS-VAN DEN OUDEN, company assigned to the tax number BE04658721923. The company COSEMANS-VAN DEN OUDEN is located at the address: VENNESTRAAT 92; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Distilleries. Vins Fab. List of products are Produits: Liqueurs..
The main activity of COSEMANS-VAN DEN OUDEN is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COSEMANS-VAN DEN OUDEN is not available. You also can look at reviews of COSEMANS-VAN DEN OUDEN, open positions, location of COSEMANS-VAN DEN OUDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSEMANS-VAN DEN OUDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSEMANS-VAN DEN OUDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSEMANS-VAN DEN OUDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSEMANS-VAN DEN OUDEN, employees, financial statistics.