DISTILLERIE DE LA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DISTILLERIE DE LA
Private companiesLegal Services • DISTILLERIE DE LA

Contactgegevens DISTILLERIE DE LA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISTILLERIE DE LA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISTILLERIE DE LA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Madeleine 74; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 35 37 74 (+32-071 35 37 74) 071 35 37 74 (+32-071 35 37 74)

Fax (fax): +32 (3) 533-36-27 +32 (3) 533-36-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISTILLERIE DE LA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISTILLERIE DE LA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISTILLERIE DE LA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISTILLERIE DE LA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISTILLERIE DE LA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISTILLERIE DE LA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISTILLERIE DE LA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISTILLERIE DE LA
Products information DISTILLERIE DE LA

BTW identificatienummer (tax): BE09686065673
Ondernemingsnummer: 3711425781
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DISTILLERIE DE LA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Distilleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISTILLERIE DE LA
(Get full report from official database of BE for DISTILLERIE DE LA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISTILLERIE DE LA
Addition kinds of activities for DISTILLERIE DE LA

20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
70110300. hotels | Hotels
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation

Werken bij DISTILLERIE DE LA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISTILLERIE DE LA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISTILLERIE DE LA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISTILLERIE DE LA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van DISTILLERIE DE LA in sociale netwerken
Look for responds of DISTILLERIE DE LA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISTILLERIE DE LA. Laat een reactie achter voor DISTILLERIE DE LA. DISTILLERIE DE LA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISTILLERIE DE LA. Leave a respond for DISTILLERIE DE LA. DISTILLERIE DE LA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISTILLERIE DE LA op de google maps. Adres en contacten DISTILLERIE DE LA
Location of DISTILLERIE DE LA on the google maps. Address and contacts of DISTILLERIE DE LA

Andere gerelateerde bedrijven als come DISTILLERIE DE LA DISTILLERIE DE LA: D.C.B. (DATA COMMUNICATION BUSINESS) BVBA | RUDY DE RAUW | MAISON TONNEAU | GILLESSEN FR?RES | LES VIEILLES PIERRES

Other related companies as DISTILLERIE DE LA: D.C.B. (DATA COMMUNICATION BUSINESS) BVBA | RUDY DE RAUW | MAISON TONNEAU | GILLESSEN FR?RES | LES VIEILLES PIERRES

DISTILLERIE DE LA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISTILLERIE DE LA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09686065673. Het bedrijf DISTILLERIE DE LA bevindt zich op het adres: Rue de la Madeleine 74; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Distilleries. Producten gemaakt in DISTILLERIE DE LA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISTILLERIE DE LA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISTILLERIE DE LA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISTILLERIE DE LA, openstaande posities, locatie van DISTILLERIE DE LA op de kaart.

DISTILLERIE DE LA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISTILLERIE DE LA, company assigned to the tax number BE09686065673. The company DISTILLERIE DE LA is located at the address: Rue de la Madeleine 74; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Distilleries. Products created in DISTILLERIE DE LA were not found.
The main activity of DISTILLERIE DE LA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DISTILLERIE DE LA is not available. You also can look at reviews of DISTILLERIE DE LA, open positions, location of DISTILLERIE DE LA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISTILLERIE DE LA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISTILLERIE DE LA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISTILLERIE DE LA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISTILLERIE DE LA, employees, financial statistics.