EXTRAZONE VICHTE

Contactgegevens EXTRAZONE VICHTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE VICHTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE VICHTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAREELSTRAAT 7; 8570; VICHTE, België

Telefoon (phone): 56774838 (+32-56774838) 56774838 (+32-56774838)

Fax (fax): +32 (82) 663-97-76 +32 (82) 663-97-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE VICHTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE VICHTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE VICHTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE VICHTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE VICHTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE VICHTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE VICHTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE VICHTE
Products information EXTRAZONE VICHTE

BTW identificatienummer (tax): BE01137054443
Ondernemingsnummer: 9745666503
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Disquaires Extrazone: CD.. Produits: CD,Cassettes Vidéo Vierges,Minidisques,45 Tours,CD-ROM Vierges,Cassettes,78 Tours,Vidéos,33 Tours,Cassettes Audio Vierges. Type de Musique: Jazz,Heavy Metal,Techno,Soul,R&B,Cabaret,Rock,Golden Oldies,Blues,Classique,House,Funk,Acid House,Garage,Drum ?n Bass,Musique Latino & Salsa,Pop,Rap,Trance,Hip Hop. Services: Accès pour Moins Valides.

Product categorie (product category): Disquaires. Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE VICHTE
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE VICHTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE VICHTE
Addition kinds of activities for EXTRAZONE VICHTE

15420402. Brandstationsbouw | Fire station construction
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
35310810. Ploegen: bouw, uitgraving en gradering | Plows: construction, excavating, and grading
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij EXTRAZONE VICHTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE VICHTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE VICHTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE VICHTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE VICHTE in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE VICHTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE VICHTE. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE VICHTE. EXTRAZONE VICHTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE VICHTE. Leave a respond for EXTRAZONE VICHTE. EXTRAZONE VICHTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE VICHTE op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE VICHTE
Location of EXTRAZONE VICHTE on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE VICHTE

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE VICHTE EXTRAZONE VICHTE: FRANCIS DE LIL | NATIONALE SUISSE ASSURANCES NV | VERSTRAETEN L | Gopa Keukens NV | DESMET MB ENGINEERING

Other related companies as EXTRAZONE VICHTE: FRANCIS DE LIL | NATIONALE SUISSE ASSURANCES NV | VERSTRAETEN L | Gopa Keukens NV | DESMET MB ENGINEERING

EXTRAZONE VICHTE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE VICHTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01137054443. Het bedrijf EXTRAZONE VICHTE bevindt zich op het adres: PAREELSTRAAT 7; 8570; VICHTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disquaires. Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD.. Produits: CD,Cassettes Vidéo Vierges,Minidisques,45 Tours,CD-ROM Vierges,Cassettes,78 Tours,Vidéos,33 Tours,Cassettes Audio Vierges. Type de Musique: Jazz,Heavy Metal,Techno,Soul,R&B,Cabaret,Rock,Golden Oldies,Blues,Classique,House,Funk,Acid House,Garage,Drum ?n Bass,Musique Latino & Salsa,Pop,Rap,Trance,Hip Hop. Services: Accès pour Moins Valides..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE VICHTE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE VICHTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE VICHTE, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE VICHTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTRAZONE VICHTE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE VICHTE, company assigned to the tax number BE01137054443. The company EXTRAZONE VICHTE is located at the address: PAREELSTRAAT 7; 8570; VICHTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disquaires. Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD.. Produits: CD,Cassettes Vidéo Vierges,Minidisques,45 Tours,CD-ROM Vierges,Cassettes,78 Tours,Vidéos,33 Tours,Cassettes Audio Vierges. Type de Musique: Jazz,Heavy Metal,Techno,Soul,R&B,Cabaret,Rock,Golden Oldies,Blues,Classique,House,Funk,Acid House,Garage,Drum ?n Bass,Musique Latino & Salsa,Pop,Rap,Trance,Hip Hop. Services: Accès pour Moins Valides..
The main activity of EXTRAZONE VICHTE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE VICHTE is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE VICHTE, open positions, location of EXTRAZONE VICHTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE VICHTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE VICHTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE VICHTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE VICHTE, employees, financial statistics.