EXTRAZONE LOMMEL

Contactgegevens EXTRAZONE LOMMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE LOMMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE LOMMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUITENSINGEL 60 BUS 11; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11555088 (+32-11555088) 11555088 (+32-11555088)

Fax (fax): +32 (58) 441-93-17 +32 (58) 441-93-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE LOMMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE LOMMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE LOMMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE LOMMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE LOMMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE LOMMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE LOMMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE LOMMEL
Products information EXTRAZONE LOMMEL

BTW identificatienummer (tax): BE06047668457
Ondernemingsnummer: 8256744384
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Disquaires Extrazone: CD.. Produits: CD-ROM Vierges,DVD,Cassettes Vidéo Vierges,Vidéos,45 Tours,Minidisques,78 Tours,33 Tours. Type de Musique: Musique Latino & Salsa,Soul,Garage,R&B,Funk,World,Disco,Pop,Country & Western,Techno,Drum ?n Bass,Golden Oldies,Classique,Rock,Blues,Reggae,Jazz,Trance,Trip Hop,House,Acid House,Rap. Services: Accès pour Moins Valides.

Product categorie (product category): Disquaires. Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE LOMMEL
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE LOMMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE LOMMEL
Addition kinds of activities for EXTRAZONE LOMMEL

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
44890000. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange

Werken bij EXTRAZONE LOMMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE LOMMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE LOMMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE LOMMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE LOMMEL in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE LOMMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE LOMMEL. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE LOMMEL. EXTRAZONE LOMMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE LOMMEL. Leave a respond for EXTRAZONE LOMMEL. EXTRAZONE LOMMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE LOMMEL op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE LOMMEL
Location of EXTRAZONE LOMMEL on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE LOMMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE LOMMEL EXTRAZONE LOMMEL: SECURITAS ALERT SERVICES NV | DEROOSE-COPPEJANS | ODO VAN MEENEN | Meert M | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

Other related companies as EXTRAZONE LOMMEL: SECURITAS ALERT SERVICES NV | DEROOSE-COPPEJANS | ODO VAN MEENEN | Meert M | ECOLE PRIMAIRE LIBRE

EXTRAZONE LOMMEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE LOMMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047668457. Het bedrijf EXTRAZONE LOMMEL bevindt zich op het adres: BUITENSINGEL 60 BUS 11; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Disquaires. Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD.. Produits: CD-ROM Vierges,DVD,Cassettes Vidéo Vierges,Vidéos,45 Tours,Minidisques,78 Tours,33 Tours. Type de Musique: Musique Latino & Salsa,Soul,Garage,R&B,Funk,World,Disco,Pop,Country & Western,Techno,Drum ?n Bass,Golden Oldies,Classique,Rock,Blues,Reggae,Jazz,Trance,Trip Hop,House,Acid House,Rap. Services: Accès pour Moins Valides..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE LOMMEL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE LOMMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE LOMMEL, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE LOMMEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTRAZONE LOMMEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE LOMMEL, company assigned to the tax number BE06047668457. The company EXTRAZONE LOMMEL is located at the address: BUITENSINGEL 60 BUS 11; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Disquaires. Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD.. Produits: CD-ROM Vierges,DVD,Cassettes Vidéo Vierges,Vidéos,45 Tours,Minidisques,78 Tours,33 Tours. Type de Musique: Musique Latino & Salsa,Soul,Garage,R&B,Funk,World,Disco,Pop,Country & Western,Techno,Drum ?n Bass,Golden Oldies,Classique,Rock,Blues,Reggae,Jazz,Trance,Trip Hop,House,Acid House,Rap. Services: Accès pour Moins Valides..
The main activity of EXTRAZONE LOMMEL is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE LOMMEL is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE LOMMEL, open positions, location of EXTRAZONE LOMMEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE LOMMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE LOMMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE LOMMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE LOMMEL, employees, financial statistics.