B.M.L.C. SOUND

Contactgegevens B.M.L.C. SOUND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.M.L.C. SOUND: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.M.L.C. SOUND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OORDEGEMSESTEENWEG 36; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93698163 (+32-93698163) 93698163 (+32-93698163)

Fax (fax): +32 (10) 996-40-60 +32 (10) 996-40-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.M.L.C. SOUND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.M.L.C. SOUND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.M.L.C. SOUND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.M.L.C. SOUND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.M.L.C. SOUND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.M.L.C. SOUND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.M.L.C. SOUND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.M.L.C. SOUND
Products information B.M.L.C. SOUND

BTW identificatienummer (tax): BE06804351806
Ondernemingsnummer: 3752075195
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Partitions.

Product categorie (product category): Disquaires. Editeurs de livres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.M.L.C. SOUND
(Get full report from official database of BE for B.M.L.C. SOUND)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.M.L.C. SOUND
Addition kinds of activities for B.M.L.C. SOUND

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
10990503. Titaniumertsmijnbouw | Titanium ore mining
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government

Werken bij B.M.L.C. SOUND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.M.L.C. SOUND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.M.L.C. SOUND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.M.L.C. SOUND. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van B.M.L.C. SOUND in sociale netwerken
Look for responds of B.M.L.C. SOUND in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.M.L.C. SOUND. Laat een reactie achter voor B.M.L.C. SOUND. B.M.L.C. SOUND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.M.L.C. SOUND. Leave a respond for B.M.L.C. SOUND. B.M.L.C. SOUND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.M.L.C. SOUND op de google maps. Adres en contacten B.M.L.C. SOUND
Location of B.M.L.C. SOUND on the google maps. Address and contacts of B.M.L.C. SOUND

Andere gerelateerde bedrijven als come B.M.L.C. SOUND B.M.L.C. SOUND: BAKKERIJ VANGROOTLOON | JACOBUS LUYS | THIERRY NIZET | RACING BCS UCCLE | Laurijssen L

Other related companies as B.M.L.C. SOUND: BAKKERIJ VANGROOTLOON | JACOBUS LUYS | THIERRY NIZET | RACING BCS UCCLE | Laurijssen L

B.M.L.C. SOUND is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.M.L.C. SOUND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804351806. Het bedrijf B.M.L.C. SOUND bevindt zich op het adres: OORDEGEMSESTEENWEG 36; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disquaires. Editeurs de livres. Lijst met producten zijn Produits: Partitions..
De hoofdactiviteit van B.M.L.C. SOUND is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.M.L.C. SOUND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.M.L.C. SOUND, openstaande posities, locatie van B.M.L.C. SOUND op de kaart.

B.M.L.C. SOUND is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.M.L.C. SOUND, company assigned to the tax number BE06804351806. The company B.M.L.C. SOUND is located at the address: OORDEGEMSESTEENWEG 36; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disquaires. Editeurs de livres. List of products are Produits: Partitions..
The main activity of B.M.L.C. SOUND is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.M.L.C. SOUND is not available. You also can look at reviews of B.M.L.C. SOUND, open positions, location of B.M.L.C. SOUND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.M.L.C. SOUND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.M.L.C. SOUND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.M.L.C. SOUND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.M.L.C. SOUND, employees, financial statistics.