M.P. MULTIMEDIA SHOP

Contactgegevens M.P. MULTIMEDIA SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.P. MULTIMEDIA SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.P. MULTIMEDIA SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 8; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11887450 (+32-11887450) 11887450 (+32-11887450)

Fax (fax): +32 (65) 425-72-53 +32 (65) 425-72-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.P. MULTIMEDIA SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.P. MULTIMEDIA SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.P. MULTIMEDIA SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.P. MULTIMEDIA SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.P. MULTIMEDIA SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.P. MULTIMEDIA SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.P. MULTIMEDIA SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.P. MULTIMEDIA SHOP
Products information M.P. MULTIMEDIA SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE08083984375
Ondernemingsnummer: 3690277099
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in M.P. MULTIMEDIA SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.P. MULTIMEDIA SHOP
(Get full report from official database of BE for M.P. MULTIMEDIA SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.P. MULTIMEDIA SHOP
Addition kinds of activities for M.P. MULTIMEDIA SHOP

342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
50490104. Optische goederen | Optical goods
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij M.P. MULTIMEDIA SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.P. MULTIMEDIA SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.P. MULTIMEDIA SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.P. MULTIMEDIA SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van M.P. MULTIMEDIA SHOP in sociale netwerken
Look for responds of M.P. MULTIMEDIA SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.P. MULTIMEDIA SHOP. Laat een reactie achter voor M.P. MULTIMEDIA SHOP. M.P. MULTIMEDIA SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.P. MULTIMEDIA SHOP. Leave a respond for M.P. MULTIMEDIA SHOP. M.P. MULTIMEDIA SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.P. MULTIMEDIA SHOP op de google maps. Adres en contacten M.P. MULTIMEDIA SHOP
Location of M.P. MULTIMEDIA SHOP on the google maps. Address and contacts of M.P. MULTIMEDIA SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come M.P. MULTIMEDIA SHOP M.P. MULTIMEDIA SHOP: Aaristo NV | Entreprise Herpain S.A. | CERCLE PHILAT?LIQUE | JAN BROEKX | A Propos

Other related companies as M.P. MULTIMEDIA SHOP: Aaristo NV | Entreprise Herpain S.A. | CERCLE PHILAT?LIQUE | JAN BROEKX | A Propos

M.P. MULTIMEDIA SHOP is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.P. MULTIMEDIA SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083984375. Het bedrijf M.P. MULTIMEDIA SHOP bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 8; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in M.P. MULTIMEDIA SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.P. MULTIMEDIA SHOP is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.P. MULTIMEDIA SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.P. MULTIMEDIA SHOP, openstaande posities, locatie van M.P. MULTIMEDIA SHOP op de kaart.

M.P. MULTIMEDIA SHOP is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.P. MULTIMEDIA SHOP, company assigned to the tax number BE08083984375. The company M.P. MULTIMEDIA SHOP is located at the address: MARKTPLEIN 8; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disquaires. Products created in M.P. MULTIMEDIA SHOP were not found.
The main activity of M.P. MULTIMEDIA SHOP is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.P. MULTIMEDIA SHOP is not available. You also can look at reviews of M.P. MULTIMEDIA SHOP, open positions, location of M.P. MULTIMEDIA SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.P. MULTIMEDIA SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.P. MULTIMEDIA SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.P. MULTIMEDIA SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.P. MULTIMEDIA SHOP, employees, financial statistics.