L.S.J. MUSIC SHOP

Particuliere bedrijvencommunicatie • L.S.J. MUSIC SHOP
Private companiesCommunications • L.S.J. MUSIC SHOP

Contactgegevens L.S.J. MUSIC SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.S.J. MUSIC SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.S.J. MUSIC SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDESTRAAT 6; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14610408 (+32-14610408) 14610408 (+32-14610408)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.S.J. MUSIC SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.S.J. MUSIC SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.S.J. MUSIC SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.S.J. MUSIC SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.S.J. MUSIC SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.S.J. MUSIC SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.S.J. MUSIC SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.S.J. MUSIC SHOP
Products information L.S.J. MUSIC SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in L.S.J. MUSIC SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.S.J. MUSIC SHOP
(Get full report from official database of BE for L.S.J. MUSIC SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.S.J. MUSIC SHOP
Addition kinds of activities for L.S.J. MUSIC SHOP

38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
50499907. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij L.S.J. MUSIC SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.S.J. MUSIC SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.S.J. MUSIC SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.S.J. MUSIC SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van L.S.J. MUSIC SHOP in sociale netwerken
Look for responds of L.S.J. MUSIC SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.S.J. MUSIC SHOP. Laat een reactie achter voor L.S.J. MUSIC SHOP. L.S.J. MUSIC SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.S.J. MUSIC SHOP. Leave a respond for L.S.J. MUSIC SHOP. L.S.J. MUSIC SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.S.J. MUSIC SHOP op de google maps. Adres en contacten L.S.J. MUSIC SHOP
Location of L.S.J. MUSIC SHOP on the google maps. Address and contacts of L.S.J. MUSIC SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come L.S.J. MUSIC SHOP L.S.J. MUSIC SHOP: FLSOCIÉTÉ BELGE D'INFORMATIQUE MÉDICALE SA | Alpem - Agence Locale pour l'Emploi | Broothaerts Koeltechnieken | CPAS DE VERVIERS | DESWAENE WILLY

Other related companies as L.S.J. MUSIC SHOP: FLSOCIÉTÉ BELGE D'INFORMATIQUE MÉDICALE SA | Alpem - Agence Locale pour l'Emploi | Broothaerts Koeltechnieken | CPAS DE VERVIERS | DESWAENE WILLY

L.S.J. MUSIC SHOP is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.S.J. MUSIC SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf L.S.J. MUSIC SHOP bevindt zich op het adres: VREDESTRAAT 6; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in L.S.J. MUSIC SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.S.J. MUSIC SHOP is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.S.J. MUSIC SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.S.J. MUSIC SHOP, openstaande posities, locatie van L.S.J. MUSIC SHOP op de kaart.

L.S.J. MUSIC SHOP is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.S.J. MUSIC SHOP, company assigned to the tax number BE07175689697. The company L.S.J. MUSIC SHOP is located at the address: VREDESTRAAT 6; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disquaires. Products created in L.S.J. MUSIC SHOP were not found.
The main activity of L.S.J. MUSIC SHOP is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L.S.J. MUSIC SHOP is not available. You also can look at reviews of L.S.J. MUSIC SHOP, open positions, location of L.S.J. MUSIC SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.S.J. MUSIC SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.S.J. MUSIC SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.S.J. MUSIC SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.S.J. MUSIC SHOP, employees, financial statistics.