HUIS CEDEPOT

Contactgegevens HUIS CEDEPOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CEDEPOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CEDEPOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRUIVENSTRAAT 15; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14418446 (+32-14418446) 14418446 (+32-14418446)

Fax (fax): +32 (3) 933-14-42 +32 (3) 933-14-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CEDEPOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CEDEPOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CEDEPOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CEDEPOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CEDEPOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CEDEPOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CEDEPOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CEDEPOT
Products information HUIS CEDEPOT

BTW identificatienummer (tax): BE07159759521
Ondernemingsnummer: 9976379394
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HUIS CEDEPOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CEDEPOT
(Get full report from official database of BE for HUIS CEDEPOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CEDEPOT
Addition kinds of activities for HUIS CEDEPOT

3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
017999. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
31310506. bovendeel | Uppers
50940304. Horloges en onderdelen | Watches and parts

Werken bij HUIS CEDEPOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CEDEPOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CEDEPOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CEDEPOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van HUIS CEDEPOT in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CEDEPOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CEDEPOT. Laat een reactie achter voor HUIS CEDEPOT. HUIS CEDEPOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CEDEPOT. Leave a respond for HUIS CEDEPOT. HUIS CEDEPOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CEDEPOT op de google maps. Adres en contacten HUIS CEDEPOT
Location of HUIS CEDEPOT on the google maps. Address and contacts of HUIS CEDEPOT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CEDEPOT HUIS CEDEPOT: Deurlux BVBA | JEAN PAQUES | CONI - ROOS | DE TUINEN VAN EVA | Bouchat Meubles

Other related companies as HUIS CEDEPOT: Deurlux BVBA | JEAN PAQUES | CONI - ROOS | DE TUINEN VAN EVA | Bouchat Meubles

HUIS CEDEPOT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CEDEPOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159759521. Het bedrijf HUIS CEDEPOT bevindt zich op het adres: DRUIVENSTRAAT 15; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in HUIS CEDEPOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CEDEPOT is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CEDEPOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CEDEPOT, openstaande posities, locatie van HUIS CEDEPOT op de kaart.

HUIS CEDEPOT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CEDEPOT, company assigned to the tax number BE07159759521. The company HUIS CEDEPOT is located at the address: DRUIVENSTRAAT 15; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disquaires. Products created in HUIS CEDEPOT were not found.
The main activity of HUIS CEDEPOT is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CEDEPOT is not available. You also can look at reviews of HUIS CEDEPOT, open positions, location of HUIS CEDEPOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CEDEPOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CEDEPOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CEDEPOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CEDEPOT, employees, financial statistics.