ESPACE MUSIC

Contactgegevens ESPACE MUSIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE MUSIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE MUSIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 818; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26488487 (+32-26488487) 26488487 (+32-26488487)

Fax (fax): +32 (53) 521-52-45 +32 (53) 521-52-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE MUSIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE MUSIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE MUSIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE MUSIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE MUSIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE MUSIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE MUSIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE MUSIC
Products information ESPACE MUSIC

BTW identificatienummer (tax): BE07791198730
Ondernemingsnummer: 9134552001
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ESPACE MUSIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE MUSIC
(Get full report from official database of BE for ESPACE MUSIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE MUSIC
Addition kinds of activities for ESPACE MUSIC

09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
42229902. Opslag, bevroren of gekoelde goederen | Storage, frozen or refrigerated goods
51990702. Wedstrijden | Matches
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij ESPACE MUSIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE MUSIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE MUSIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE MUSIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van ESPACE MUSIC in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE MUSIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE MUSIC. Laat een reactie achter voor ESPACE MUSIC. ESPACE MUSIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE MUSIC. Leave a respond for ESPACE MUSIC. ESPACE MUSIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE MUSIC op de google maps. Adres en contacten ESPACE MUSIC
Location of ESPACE MUSIC on the google maps. Address and contacts of ESPACE MUSIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE MUSIC ESPACE MUSIC: Aqua-Zinc NV | P. LEZAIRE | ETS. ALLIED | HEYDEN | GEERT VAN ASTEN

Other related companies as ESPACE MUSIC: Aqua-Zinc NV | P. LEZAIRE | ETS. ALLIED | HEYDEN | GEERT VAN ASTEN

ESPACE MUSIC is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE MUSIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791198730. Het bedrijf ESPACE MUSIC bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 818; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in ESPACE MUSIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE MUSIC is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE MUSIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE MUSIC, openstaande posities, locatie van ESPACE MUSIC op de kaart.

ESPACE MUSIC is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE MUSIC, company assigned to the tax number BE07791198730. The company ESPACE MUSIC is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 818; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Disquaires. Products created in ESPACE MUSIC were not found.
The main activity of ESPACE MUSIC is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE MUSIC is not available. You also can look at reviews of ESPACE MUSIC, open positions, location of ESPACE MUSIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE MUSIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE MUSIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE MUSIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE MUSIC, employees, financial statistics.