"BLUE NOTE" MUSIQUE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • "BLUE NOTE" MUSIQUE

Contactgegevens "BLUE NOTE" MUSIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "BLUE NOTE" MUSIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

"BLUE NOTE" MUSIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PONT-?-LA-FAULX 19; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69772188 (+32-69772188) 69772188 (+32-69772188)

Fax (fax): +32 (13) 677-50-96 +32 (13) 677-50-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "BLUE NOTE" MUSIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""BLUE NOTE" MUSIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""BLUE NOTE" MUSIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "BLUE NOTE" MUSIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "BLUE NOTE" MUSIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "BLUE NOTE" MUSIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "BLUE NOTE" MUSIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "BLUE NOTE" MUSIQUE
Products information "BLUE NOTE" MUSIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE04999298095
Ondernemingsnummer: 3410400390
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in "BLUE NOTE" MUSIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "BLUE NOTE" MUSIQUE
(Get full report from official database of BE for "BLUE NOTE" MUSIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor "BLUE NOTE" MUSIQUE
Addition kinds of activities for "BLUE NOTE" MUSIQUE

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
283602. extracten | Extracts
519301. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
75349902. Recycling van de band | Tire recapping

Werken bij "BLUE NOTE" MUSIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "BLUE NOTE" MUSIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "BLUE NOTE" MUSIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "BLUE NOTE" MUSIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van "BLUE NOTE" MUSIQUE in sociale netwerken
Look for responds of "BLUE NOTE" MUSIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor "BLUE NOTE" MUSIQUE. Laat een reactie achter voor "BLUE NOTE" MUSIQUE. "BLUE NOTE" MUSIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "BLUE NOTE" MUSIQUE. Leave a respond for "BLUE NOTE" MUSIQUE. "BLUE NOTE" MUSIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "BLUE NOTE" MUSIQUE op de google maps. Adres en contacten "BLUE NOTE" MUSIQUE
Location of "BLUE NOTE" MUSIQUE on the google maps. Address and contacts of "BLUE NOTE" MUSIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come "BLUE NOTE" MUSIQUE "BLUE NOTE" MUSIQUE: LAURIKS INTERIEURDECOR. | DAKCONSTRUCTIE DE SMET | ARTENA BVBA | PAULETTE VAN HOEYLANDT | Belfrudis nv

Other related companies as "BLUE NOTE" MUSIQUE: LAURIKS INTERIEURDECOR. | DAKCONSTRUCTIE DE SMET | ARTENA BVBA | PAULETTE VAN HOEYLANDT | Belfrudis nv

"BLUE NOTE" MUSIQUE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "BLUE NOTE" MUSIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04999298095. Het bedrijf "BLUE NOTE" MUSIQUE bevindt zich op het adres: RUE PONT-?-LA-FAULX 19; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disquaires. Producten gemaakt in "BLUE NOTE" MUSIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van "BLUE NOTE" MUSIQUE is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "BLUE NOTE" MUSIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "BLUE NOTE" MUSIQUE, openstaande posities, locatie van "BLUE NOTE" MUSIQUE op de kaart.

"BLUE NOTE" MUSIQUE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is "BLUE NOTE" MUSIQUE, company assigned to the tax number BE04999298095. The company "BLUE NOTE" MUSIQUE is located at the address: RUE PONT-?-LA-FAULX 19; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 113,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disquaires. Products created in "BLUE NOTE" MUSIQUE were not found.
The main activity of "BLUE NOTE" MUSIQUE is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of "BLUE NOTE" MUSIQUE is not available. You also can look at reviews of "BLUE NOTE" MUSIQUE, open positions, location of "BLUE NOTE" MUSIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over "BLUE NOTE" MUSIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "BLUE NOTE" MUSIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "BLUE NOTE" MUSIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "BLUE NOTE" MUSIQUE, employees, financial statistics.