DAKCONSTRUCTIE DE SMET

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • DAKCONSTRUCTIE DE SMET
Private companiesApparel and Accessory Stores • DAKCONSTRUCTIE DE SMET

Contactgegevens DAKCONSTRUCTIE DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAKCONSTRUCTIE DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAKCONSTRUCTIE DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZESTRAAT 74; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51318624 (+32-51318624) 51318624 (+32-51318624)

Fax (fax): +32 (53) 133-71-82 +32 (53) 133-71-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAKCONSTRUCTIE DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAKCONSTRUCTIE DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAKCONSTRUCTIE DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAKCONSTRUCTIE DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAKCONSTRUCTIE DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAKCONSTRUCTIE DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAKCONSTRUCTIE DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAKCONSTRUCTIE DE SMET
Products information DAKCONSTRUCTIE DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DAKCONSTRUCTIE DE SMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAKCONSTRUCTIE DE SMET
(Get full report from official database of BE for DAKCONSTRUCTIE DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAKCONSTRUCTIE DE SMET
Addition kinds of activities for DAKCONSTRUCTIE DE SMET

621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
803100. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
36459904. Vloerlampen | Floor lamps
39610000. Kostuum juwelen | Costume jewelry
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij DAKCONSTRUCTIE DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAKCONSTRUCTIE DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAKCONSTRUCTIE DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAKCONSTRUCTIE DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van DAKCONSTRUCTIE DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of DAKCONSTRUCTIE DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAKCONSTRUCTIE DE SMET. Laat een reactie achter voor DAKCONSTRUCTIE DE SMET. DAKCONSTRUCTIE DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAKCONSTRUCTIE DE SMET. Leave a respond for DAKCONSTRUCTIE DE SMET. DAKCONSTRUCTIE DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAKCONSTRUCTIE DE SMET op de google maps. Adres en contacten DAKCONSTRUCTIE DE SMET
Location of DAKCONSTRUCTIE DE SMET on the google maps. Address and contacts of DAKCONSTRUCTIE DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come DAKCONSTRUCTIE DE SMET DAKCONSTRUCTIE DE SMET: Nagelstudio Liesbet | BEGRAFENISSEN VAN DAEL | PIKE CLUB DISCOTHEEK | Kalala Julie | BRONSELAER HERMAN

Other related companies as DAKCONSTRUCTIE DE SMET: Nagelstudio Liesbet | BEGRAFENISSEN VAN DAEL | PIKE CLUB DISCOTHEEK | Kalala Julie | BRONSELAER HERMAN

DAKCONSTRUCTIE DE SMET is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAKCONSTRUCTIE DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf DAKCONSTRUCTIE DE SMET bevindt zich op het adres: ROZESTRAAT 74; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in DAKCONSTRUCTIE DE SMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAKCONSTRUCTIE DE SMET is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAKCONSTRUCTIE DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAKCONSTRUCTIE DE SMET, openstaande posities, locatie van DAKCONSTRUCTIE DE SMET op de kaart.

DAKCONSTRUCTIE DE SMET is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAKCONSTRUCTIE DE SMET, company assigned to the tax number BE02859710693. The company DAKCONSTRUCTIE DE SMET is located at the address: ROZESTRAAT 74; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken. Products created in DAKCONSTRUCTIE DE SMET were not found.
The main activity of DAKCONSTRUCTIE DE SMET is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAKCONSTRUCTIE DE SMET is not available. You also can look at reviews of DAKCONSTRUCTIE DE SMET, open positions, location of DAKCONSTRUCTIE DE SMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAKCONSTRUCTIE DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAKCONSTRUCTIE DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAKCONSTRUCTIE DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAKCONSTRUCTIE DE SMET, employees, financial statistics.