Duplast NV

Contactgegevens Duplast NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duplast NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duplast NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kmo zone Eikaart Natveld 15 3740 Bilzen, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duplast NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duplast NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duplast NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duplast NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duplast NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duplast NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duplast NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duplast NV
Products information Duplast NV

BTW identificatienummer (tax): BE09801147460
Ondernemingsnummer: 8654998779
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Disposable packagings

Product categorie (product category): Disposable Packagings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duplast NV
(Get full report from official database of BE for Duplast NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duplast NV
Addition kinds of activities for Duplast NV

521101. Lumber producten | Lumber products
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house
76990904. Visserij reparatie | Fishing equipment repair

Werken bij Duplast NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duplast NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duplast NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duplast NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van Duplast NV in sociale netwerken
Look for responds of Duplast NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duplast NV. Laat een reactie achter voor Duplast NV. Duplast NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duplast NV. Leave a respond for Duplast NV. Duplast NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duplast NV op de google maps. Adres en contacten Duplast NV
Location of Duplast NV on the google maps. Address and contacts of Duplast NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Duplast NV Duplast NV: B.C. ECAUSSINNOIS | ALARME CENTRE DE SECURIT? | LET'S DO I.T. | Moxa BVBA | Ex Machina

Other related companies as Duplast NV: B.C. ECAUSSINNOIS | ALARME CENTRE DE SECURIT? | LET'S DO I.T. | Moxa BVBA | Ex Machina

Duplast NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duplast NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09801147460. Het bedrijf Duplast NV bevindt zich op het adres: Kmo zone Eikaart Natveld 15 3740 Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disposable Packagings. Lijst met producten zijn Disposable packagings.
De hoofdactiviteit van Duplast NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duplast NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duplast NV, openstaande posities, locatie van Duplast NV op de kaart.

Duplast NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duplast NV, company assigned to the tax number BE09801147460. The company Duplast NV is located at the address: Kmo zone Eikaart Natveld 15 3740 Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disposable Packagings. List of products are Disposable packagings.
The main activity of Duplast NV is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Duplast NV is not available. You also can look at reviews of Duplast NV, open positions, location of Duplast NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duplast NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duplast NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duplast NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duplast NV, employees, financial statistics.