Firme Delrez S.P.R.L.

Contactgegevens Firme Delrez S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Firme Delrez S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Firme Delrez S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Heusy 199 4800 Verviers, België

Telefoon (phone): 87 (+32-87) 87 (+32-87)

Fax (fax): 87 (+32-87) 87 (+32-87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Firme Delrez S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Firme Delrez S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Firme Delrez S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Firme Delrez S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Firme Delrez S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Firme Delrez S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Firme Delrez S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Firme Delrez S.P.R.L.
Products information Firme Delrez S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01218078613
Ondernemingsnummer: 5343170166
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Display mannequins

Product categorie (product category): Display Mannequins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Firme Delrez S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Firme Delrez S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Firme Delrez S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Firme Delrez S.P.R.L.

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij Firme Delrez S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Firme Delrez S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Firme Delrez S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Firme Delrez S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Firme Delrez S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Firme Delrez S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Firme Delrez S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Firme Delrez S.P.R.L.. Firme Delrez S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Firme Delrez S.P.R.L.. Leave a respond for Firme Delrez S.P.R.L.. Firme Delrez S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Firme Delrez S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Firme Delrez S.P.R.L.
Location of Firme Delrez S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Firme Delrez S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Firme Delrez S.P.R.L. Firme Delrez S.P.R.L.: PAUL HEERWEGH | Centre Equestre "Les Trois Saules" | JOHAN VANDERHEYDEN | Spring's For Men | DOUR SPORT

Other related companies as Firme Delrez S.P.R.L.: PAUL HEERWEGH | Centre Equestre "Les Trois Saules" | JOHAN VANDERHEYDEN | Spring's For Men | DOUR SPORT

Firme Delrez S.P.R.L. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Firme Delrez S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218078613. Het bedrijf Firme Delrez S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Heusy 199 4800 Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 443,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Display Mannequins. Lijst met producten zijn Display mannequins.
De hoofdactiviteit van Firme Delrez S.P.R.L. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Firme Delrez S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Firme Delrez S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Firme Delrez S.P.R.L. op de kaart.

Firme Delrez S.P.R.L. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Firme Delrez S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01218078613. The company Firme Delrez S.P.R.L. is located at the address: Chaussee de Heusy 199 4800 Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 443,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Display Mannequins. List of products are Display mannequins.
The main activity of Firme Delrez S.P.R.L. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Firme Delrez S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Firme Delrez S.P.R.L., open positions, location of Firme Delrez S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Firme Delrez S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Firme Delrez S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Firme Delrez S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Firme Delrez S.P.R.L., employees, financial statistics.