Van de Casteele

Contactgegevens Van de Casteele: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Casteele: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Casteele

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verscheurde Hoeve 3; 2980; Zoersel (Halle), België

Telefoon (phone): 03 383 27 32 (+32-03 383 27 32) 03 383 27 32 (+32-03 383 27 32)

Fax (fax): 03 383 27 32 (+32-03 383 27 32) 03 383 27 32 (+32-03 383 27 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Casteele: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Casteele"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Casteele"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Casteele, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Casteele. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Casteele, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Casteele. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Casteele
Products information Van de Casteele

BTW identificatienummer (tax): BE06879333496
Ondernemingsnummer: 4223663330
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van de Casteele zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Display designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Casteele
(Get full report from official database of BE for Van de Casteele)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Casteele
Addition kinds of activities for Van de Casteele

162903. Atletische en recreatieve voorzieningen constructie | Athletic and recreation facilities construction
274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
17420103. Mantelwerk | Mantel work
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
35679911. Stralingsverwarmingssystemen, industrieel proces | Radiant heating systems, industrial process
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
54519902. Kaas | Cheese

Werken bij Van de Casteele: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Casteele: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Casteele. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Casteele. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Van de Casteele in sociale netwerken
Look for responds of Van de Casteele in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Casteele. Laat een reactie achter voor Van de Casteele. Van de Casteele bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Casteele. Leave a respond for Van de Casteele. Van de Casteele on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Casteele op de google maps. Adres en contacten Van de Casteele
Location of Van de Casteele on the google maps. Address and contacts of Van de Casteele

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Casteele Van de Casteele: SPORTHAL DE ZEYPE | SCHOENMAKERIJ RIKSKE | Moona | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | JORIS ACCOU

Other related companies as Van de Casteele: SPORTHAL DE ZEYPE | SCHOENMAKERIJ RIKSKE | Moona | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | JORIS ACCOU

Van de Casteele is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Casteele, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06879333496. Het bedrijf Van de Casteele bevindt zich op het adres: Verscheurde Hoeve 3; 2980; Zoersel (Halle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Display designers. Producten gemaakt in Van de Casteele zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Casteele is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Casteele is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Casteele, openstaande posities, locatie van Van de Casteele op de kaart.

Van de Casteele is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Casteele, company assigned to the tax number BE06879333496. The company Van de Casteele is located at the address: Verscheurde Hoeve 3; 2980; Zoersel (Halle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Display designers. Products created in Van de Casteele were not found.
The main activity of Van de Casteele is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Casteele is not available. You also can look at reviews of Van de Casteele, open positions, location of Van de Casteele on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Casteele, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Casteele, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Casteele, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Casteele, employees, financial statistics.