Horvath T

Contactgegevens Horvath T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horvath T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horvath T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhofstraat 89; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 10 72 (+32-052 30 10 72) 052 30 10 72 (+32-052 30 10 72)

Fax (fax): +32 (60) 258-46-96 +32 (60) 258-46-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horvath T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horvath T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horvath T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horvath T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horvath T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horvath T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horvath T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horvath T
Products information Horvath T

BTW identificatienummer (tax): BE01796234130
Ondernemingsnummer: 6572814941
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Horvath T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Display designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horvath T
(Get full report from official database of BE for Horvath T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horvath T
Addition kinds of activities for Horvath T

34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
35850504. Koelers, melk en water: elektrisch | Coolers, milk and water: electric
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers

Werken bij Horvath T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horvath T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horvath T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horvath T. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Horvath T in sociale netwerken
Look for responds of Horvath T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horvath T. Laat een reactie achter voor Horvath T. Horvath T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horvath T. Leave a respond for Horvath T. Horvath T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horvath T op de google maps. Adres en contacten Horvath T
Location of Horvath T on the google maps. Address and contacts of Horvath T

Andere gerelateerde bedrijven als come Horvath T Horvath T: IES CENT PAS | ETIENNE ALEFF | SALLE DE VENTE ST.ANNE | DAESELAIRE | PRIMA

Other related companies as Horvath T: IES CENT PAS | ETIENNE ALEFF | SALLE DE VENTE ST.ANNE | DAESELAIRE | PRIMA

Horvath T is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horvath T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01796234130. Het bedrijf Horvath T bevindt zich op het adres: Kerkhofstraat 89; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Display designers. Producten gemaakt in Horvath T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horvath T is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horvath T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horvath T, openstaande posities, locatie van Horvath T op de kaart.

Horvath T is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horvath T, company assigned to the tax number BE01796234130. The company Horvath T is located at the address: Kerkhofstraat 89; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Display designers. Products created in Horvath T were not found.
The main activity of Horvath T is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Horvath T is not available. You also can look at reviews of Horvath T, open positions, location of Horvath T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horvath T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horvath T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horvath T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horvath T, employees, financial statistics.