VAN DIJK REGENSCHERMEN

Contactgegevens VAN DIJK REGENSCHERMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DIJK REGENSCHERMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DIJK REGENSCHERMEN

Regio (region): Schoten, België

Adres (address): ALICE NAHONLEI 80; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36850038 (+32-36850038) 36850038 (+32-36850038)

Fax (fax): +32 (61) 628-68-64 +32 (61) 628-68-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DIJK REGENSCHERMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DIJK REGENSCHERMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DIJK REGENSCHERMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DIJK REGENSCHERMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DIJK REGENSCHERMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DIJK REGENSCHERMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DIJK REGENSCHERMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DIJK REGENSCHERMEN
Products information VAN DIJK REGENSCHERMEN

BTW identificatienummer (tax): BE08964538574
Ondernemingsnummer: 2766876220
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VAN DIJK REGENSCHERMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren Fab; Diverse producten Gh; Kleding, schoenen and accessoires Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DIJK REGENSCHERMEN
(Get full report from official database of BE for VAN DIJK REGENSCHERMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DIJK REGENSCHERMEN
Addition kinds of activities for VAN DIJK REGENSCHERMEN

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
32290503. Tv-buisjes, glas | Tv tube blanks, glass
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
48320205. Praten | Talk
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair
83610400. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care

Werken bij VAN DIJK REGENSCHERMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DIJK REGENSCHERMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DIJK REGENSCHERMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DIJK REGENSCHERMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

Zoek naar antwoorden van VAN DIJK REGENSCHERMEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DIJK REGENSCHERMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DIJK REGENSCHERMEN. Laat een reactie achter voor VAN DIJK REGENSCHERMEN. VAN DIJK REGENSCHERMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DIJK REGENSCHERMEN. Leave a respond for VAN DIJK REGENSCHERMEN. VAN DIJK REGENSCHERMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DIJK REGENSCHERMEN op de google maps. Adres en contacten VAN DIJK REGENSCHERMEN
Location of VAN DIJK REGENSCHERMEN on the google maps. Address and contacts of VAN DIJK REGENSCHERMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DIJK REGENSCHERMEN VAN DIJK REGENSCHERMEN: ETS. VICTOR DAMBOIS SA | Misaneuf SPRL | BAKKERIJ COLPAERT | DE VOS R | Durnez Isabelle

Other related companies as VAN DIJK REGENSCHERMEN: ETS. VICTOR DAMBOIS SA | Misaneuf SPRL | BAKKERIJ COLPAERT | DE VOS R | Durnez Isabelle

VAN DIJK REGENSCHERMEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Schoten, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DIJK REGENSCHERMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08964538574. Het bedrijf VAN DIJK REGENSCHERMEN bevindt zich op het adres: ALICE NAHONLEI 80; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 674,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bagage and lederwaren Fab; Diverse producten Gh; Kleding, schoenen and accessoires Gh. Producten gemaakt in VAN DIJK REGENSCHERMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DIJK REGENSCHERMEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DIJK REGENSCHERMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DIJK REGENSCHERMEN, openstaande posities, locatie van VAN DIJK REGENSCHERMEN op de kaart.

VAN DIJK REGENSCHERMEN is a company, that was registered 2003 in Schoten region, Belgium. Full name of company is VAN DIJK REGENSCHERMEN, company assigned to the tax number BE08964538574. The company VAN DIJK REGENSCHERMEN is located at the address: ALICE NAHONLEI 80; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 674,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bagage and lederwaren Fab; Diverse producten Gh; Kleding, schoenen and accessoires Gh. Products created in VAN DIJK REGENSCHERMEN were not found.
The main activity of VAN DIJK REGENSCHERMEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DIJK REGENSCHERMEN is not available. You also can look at reviews of VAN DIJK REGENSCHERMEN, open positions, location of VAN DIJK REGENSCHERMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DIJK REGENSCHERMEN, Schoten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DIJK REGENSCHERMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DIJK REGENSCHERMEN, Schoten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DIJK REGENSCHERMEN, employees, financial statistics.