TUI TC/ROYAL TOURS

Contactgegevens TUI TC/ROYAL TOURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUI TC/ROYAL TOURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUI TC/ROYAL TOURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRETRY 58C; 4020; LIEGE-CENTRE, België

Telefoon (phone): 42498749 (+32-42498749) 42498749 (+32-42498749)

Fax (fax): +32 (15) 145-10-87 +32 (15) 145-10-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUI TC/ROYAL TOURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUI TC/ROYAL TOURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUI TC/ROYAL TOURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUI TC/ROYAL TOURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUI TC/ROYAL TOURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUI TC/ROYAL TOURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUI TC/ROYAL TOURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUI TC/ROYAL TOURS
Products information TUI TC/ROYAL TOURS

BTW identificatienummer (tax): BE06822204589
Ondernemingsnummer: 8578643798
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Forfaits,Tickets d'Entrée,H?tels.

Product categorie (product category): Disneyland Paris. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUI TC/ROYAL TOURS
(Get full report from official database of BE for TUI TC/ROYAL TOURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUI TC/ROYAL TOURS
Addition kinds of activities for TUI TC/ROYAL TOURS

20910106. Soep, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soup, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
22990202. Automotive velden | Automotive felts
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
35310411. Mengers, beton | Mixers, concrete
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij TUI TC/ROYAL TOURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUI TC/ROYAL TOURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUI TC/ROYAL TOURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUI TC/ROYAL TOURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van TUI TC/ROYAL TOURS in sociale netwerken
Look for responds of TUI TC/ROYAL TOURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUI TC/ROYAL TOURS. Laat een reactie achter voor TUI TC/ROYAL TOURS. TUI TC/ROYAL TOURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUI TC/ROYAL TOURS. Leave a respond for TUI TC/ROYAL TOURS. TUI TC/ROYAL TOURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUI TC/ROYAL TOURS op de google maps. Adres en contacten TUI TC/ROYAL TOURS
Location of TUI TC/ROYAL TOURS on the google maps. Address and contacts of TUI TC/ROYAL TOURS

Andere gerelateerde bedrijven als come TUI TC/ROYAL TOURS TUI TC/ROYAL TOURS: LUNCH GARDEN | CLAP COPY 2000 | Mortier Isolatiewerken N.V | GHESCONSULT | COPPIETERS

Other related companies as TUI TC/ROYAL TOURS: LUNCH GARDEN | CLAP COPY 2000 | Mortier Isolatiewerken N.V | GHESCONSULT | COPPIETERS

TUI TC/ROYAL TOURS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUI TC/ROYAL TOURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06822204589. Het bedrijf TUI TC/ROYAL TOURS bevindt zich op het adres: RUE GRETRY 58C; 4020; LIEGE-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 587,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disneyland Paris. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Forfaits,Tickets d'Entrée,H?tels..
De hoofdactiviteit van TUI TC/ROYAL TOURS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUI TC/ROYAL TOURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUI TC/ROYAL TOURS, openstaande posities, locatie van TUI TC/ROYAL TOURS op de kaart.

TUI TC/ROYAL TOURS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUI TC/ROYAL TOURS, company assigned to the tax number BE06822204589. The company TUI TC/ROYAL TOURS is located at the address: RUE GRETRY 58C; 4020; LIEGE-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 587,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disneyland Paris. Agences de voyages. List of products are Services: Forfaits,Tickets d'Entrée,H?tels..
The main activity of TUI TC/ROYAL TOURS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUI TC/ROYAL TOURS is not available. You also can look at reviews of TUI TC/ROYAL TOURS, open positions, location of TUI TC/ROYAL TOURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUI TC/ROYAL TOURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUI TC/ROYAL TOURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUI TC/ROYAL TOURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUI TC/ROYAL TOURS, employees, financial statistics.