SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN

Contactgegevens SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTER HENRYLAAN 57A; 3650; ROTEM, België

Telefoon (phone): 89757357 (+32-89757357) 89757357 (+32-89757357)

Fax (fax): +32 (82) 268-60-76 +32 (82) 268-60-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN
Products information SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN

BTW identificatienummer (tax): BE01976135253
Ondernemingsnummer: 2594390869
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Tickets d'Entrée,H?tels,Forfaits.

Product categorie (product category): Disneyland Paris. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN
(Get full report from official database of BE for SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN
Addition kinds of activities for SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN

147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
26110102. Neutrale sulfietpulp | Neutral sulfite pulp
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
34430903. standpijpen | Standpipes
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices

Werken bij SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN in sociale netwerken
Look for responds of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. Laat een reactie achter voor SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. Leave a respond for SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN. SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN op de google maps. Adres en contacten SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN
Location of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN on the google maps. Address and contacts of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: FLMCCAIN FOODS BELGIUM NV | KUNA | VANTOMME M & E | ROYAL CLEAN | VAMERO

Other related companies as SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN: FLMCCAIN FOODS BELGIUM NV | KUNA | VANTOMME M & E | ROYAL CLEAN | VAMERO

SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01976135253. Het bedrijf SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN bevindt zich op het adres: BURGEMEESTER HENRYLAAN 57A; 3650; ROTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disneyland Paris. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Tickets d'Entrée,H?tels,Forfaits..
De hoofdactiviteit van SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, openstaande posities, locatie van SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN op de kaart.

SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, company assigned to the tax number BE01976135253. The company SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is located at the address: BURGEMEESTER HENRYLAAN 57A; 3650; ROTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disneyland Paris. Agences de voyages. List of products are Services: Tickets d'Entrée,H?tels,Forfaits..
The main activity of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN is not available. You also can look at reviews of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, open positions, location of SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SELECTAIR REIZEN ELLY COENEN, employees, financial statistics.