LUCKY TRAVEL BVBA

Contactgegevens LUCKY TRAVEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCKY TRAVEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCKY TRAVEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTINUSPLEIN 0; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89358939 (+32-89358939) 89358939 (+32-89358939)

Fax (fax): +32 (4) 248-35-20 +32 (4) 248-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCKY TRAVEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCKY TRAVEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCKY TRAVEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCKY TRAVEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCKY TRAVEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCKY TRAVEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCKY TRAVEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCKY TRAVEL BVBA
Products information LUCKY TRAVEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04741943359
Ondernemingsnummer: 1956634521
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Croisières.. Services: Tickets d'Entrée,H?tels,Forfaits.

Product categorie (product category): Disneyland Paris. Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCKY TRAVEL BVBA
(Get full report from official database of BE for LUCKY TRAVEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCKY TRAVEL BVBA
Addition kinds of activities for LUCKY TRAVEL BVBA

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
3366. Kopergieterijen | Copper foundries
507400. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
50440103. Kassa's | Cash registers

Werken bij LUCKY TRAVEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCKY TRAVEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCKY TRAVEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCKY TRAVEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • Creatieve KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je ondersteunt de kok. Je bent creatief en je hebt fantasie voor de presentaties van de pancakes. Je staat ook in voor de afwas en het onderhoud van de keuken.

Zoek naar antwoorden van LUCKY TRAVEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LUCKY TRAVEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCKY TRAVEL BVBA. Laat een reactie achter voor LUCKY TRAVEL BVBA. LUCKY TRAVEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCKY TRAVEL BVBA. Leave a respond for LUCKY TRAVEL BVBA. LUCKY TRAVEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCKY TRAVEL BVBA op de google maps. Adres en contacten LUCKY TRAVEL BVBA
Location of LUCKY TRAVEL BVBA on the google maps. Address and contacts of LUCKY TRAVEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCKY TRAVEL BVBA LUCKY TRAVEL BVBA: CENTEA | GB CONTACT | FRAVAN | Art-Center Beukenhof | PATRICK THEUNIS

Other related companies as LUCKY TRAVEL BVBA: CENTEA | GB CONTACT | FRAVAN | Art-Center Beukenhof | PATRICK THEUNIS

LUCKY TRAVEL BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCKY TRAVEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04741943359. Het bedrijf LUCKY TRAVEL BVBA bevindt zich op het adres: SINT-MARTINUSPLEIN 0; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Disneyland Paris. Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisières.. Services: Tickets d'Entrée,H?tels,Forfaits..
De hoofdactiviteit van LUCKY TRAVEL BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCKY TRAVEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCKY TRAVEL BVBA, openstaande posities, locatie van LUCKY TRAVEL BVBA op de kaart.

LUCKY TRAVEL BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCKY TRAVEL BVBA, company assigned to the tax number BE04741943359. The company LUCKY TRAVEL BVBA is located at the address: SINT-MARTINUSPLEIN 0; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Disneyland Paris. Agences de voyages. List of products are Services: Croisières.. Services: Tickets d'Entrée,H?tels,Forfaits..
The main activity of LUCKY TRAVEL BVBA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCKY TRAVEL BVBA is not available. You also can look at reviews of LUCKY TRAVEL BVBA, open positions, location of LUCKY TRAVEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCKY TRAVEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCKY TRAVEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCKY TRAVEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCKY TRAVEL BVBA, employees, financial statistics.