CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Private companiesPrimary Metal Industries • CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Contactgegevens CARLSON WAGONLIT TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLSON WAGONLIT TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERKOUTER 22; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92232827 (+32-92232827) 92232827 (+32-92232827)

Fax (fax): +32 (58) 803-40-55 +32 (58) 803-40-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLSON WAGONLIT TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Products information CARLSON WAGONLIT TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE03330749511
Ondernemingsnummer: 3004180908
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CARLSON WAGONLIT TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disneyland Parijs; Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
(Get full report from official database of BE for CARLSON WAGONLIT TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Addition kinds of activities for CARLSON WAGONLIT TRAVEL

313102. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
327499. Kalk, nec | Lime, nec
38240210. Tally tellers | Tally counters
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
50399902. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
50519903. Gieterijproducten | Foundry products
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores

Werken bij CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of CARLSON WAGONLIT TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Laat een reactie achter voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Leave a respond for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de google maps. Adres en contacten CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the google maps. Address and contacts of CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLSON WAGONLIT TRAVEL CARLSON WAGONLIT TRAVEL: BOEKET | PATRICK VAN RIET | CENTRE ARDENNE | ALAIN DAVID | RESTAURANT LA COLOMBINA

Other related companies as CARLSON WAGONLIT TRAVEL: BOEKET | PATRICK VAN RIET | CENTRE ARDENNE | ALAIN DAVID | RESTAURANT LA COLOMBINA

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03330749511. Het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL bevindt zich op het adres: NEDERKOUTER 22; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Disneyland Parijs; Reisbureaus. Producten gemaakt in CARLSON WAGONLIT TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, openstaande posities, locatie van CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de kaart.

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, company assigned to the tax number BE03330749511. The company CARLSON WAGONLIT TRAVEL is located at the address: NEDERKOUTER 22; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Disneyland Parijs; Reisbureaus. Products created in CARLSON WAGONLIT TRAVEL were not found.
The main activity of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is not available. You also can look at reviews of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, open positions, location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLSON WAGONLIT TRAVEL, employees, financial statistics.