DE WITTE MEREL REIZEN

Contactgegevens DE WITTE MEREL REIZEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WITTE MEREL REIZEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WITTE MEREL REIZEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINDERBROEDERSSTRAAT 31; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11685462 (+32-11685462) 11685462 (+32-11685462)

Fax (fax): +32 (61) 432-70-97 +32 (61) 432-70-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WITTE MEREL REIZEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WITTE MEREL REIZEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WITTE MEREL REIZEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WITTE MEREL REIZEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WITTE MEREL REIZEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WITTE MEREL REIZEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WITTE MEREL REIZEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WITTE MEREL REIZEN
Products information DE WITTE MEREL REIZEN

BTW identificatienummer (tax): BE04481292724
Ondernemingsnummer: 8888732910
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE WITTE MEREL REIZEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disneyland Parijs; Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WITTE MEREL REIZEN
(Get full report from official database of BE for DE WITTE MEREL REIZEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WITTE MEREL REIZEN
Addition kinds of activities for DE WITTE MEREL REIZEN

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
809301. Materiaalkunde klinieken (polikliniek) | Substance abuse clinics (outpatient)
14220100. Kalksteen, grond | Limestones, ground
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
30520203. Verwarmingsslang, kunststof | Heater hose, plastic
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
72510100. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij DE WITTE MEREL REIZEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WITTE MEREL REIZEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WITTE MEREL REIZEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WITTE MEREL REIZEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van DE WITTE MEREL REIZEN in sociale netwerken
Look for responds of DE WITTE MEREL REIZEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WITTE MEREL REIZEN. Laat een reactie achter voor DE WITTE MEREL REIZEN. DE WITTE MEREL REIZEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WITTE MEREL REIZEN. Leave a respond for DE WITTE MEREL REIZEN. DE WITTE MEREL REIZEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WITTE MEREL REIZEN op de google maps. Adres en contacten DE WITTE MEREL REIZEN
Location of DE WITTE MEREL REIZEN on the google maps. Address and contacts of DE WITTE MEREL REIZEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WITTE MEREL REIZEN DE WITTE MEREL REIZEN: ARKEBUZE | SOPHI COMPUTING | Collard A | De Roeck J | ROMIDIAM

Other related companies as DE WITTE MEREL REIZEN: ARKEBUZE | SOPHI COMPUTING | Collard A | De Roeck J | ROMIDIAM

DE WITTE MEREL REIZEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WITTE MEREL REIZEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04481292724. Het bedrijf DE WITTE MEREL REIZEN bevindt zich op het adres: MINDERBROEDERSSTRAAT 31; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disneyland Parijs; Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Producten gemaakt in DE WITTE MEREL REIZEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WITTE MEREL REIZEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WITTE MEREL REIZEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WITTE MEREL REIZEN, openstaande posities, locatie van DE WITTE MEREL REIZEN op de kaart.

DE WITTE MEREL REIZEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WITTE MEREL REIZEN, company assigned to the tax number BE04481292724. The company DE WITTE MEREL REIZEN is located at the address: MINDERBROEDERSSTRAAT 31; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disneyland Parijs; Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Products created in DE WITTE MEREL REIZEN were not found.
The main activity of DE WITTE MEREL REIZEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WITTE MEREL REIZEN is not available. You also can look at reviews of DE WITTE MEREL REIZEN, open positions, location of DE WITTE MEREL REIZEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WITTE MEREL REIZEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WITTE MEREL REIZEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WITTE MEREL REIZEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WITTE MEREL REIZEN, employees, financial statistics.