Le Cedex SPRL

Contactgegevens Le Cedex SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Cedex SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Cedex SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Signeulx 2A; 6760; Virton (Bleid), België

Telefoon (phone): 063 58 35 41 (+32-063 58 35 41) 063 58 35 41 (+32-063 58 35 41)

Fax (fax): +32 (55) 273-19-10 +32 (55) 273-19-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Cedex SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Cedex SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Cedex SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Cedex SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Cedex SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Cedex SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Cedex SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Cedex SPRL
Products information Le Cedex SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03314270019
Ondernemingsnummer: 8933502197
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Le Cedex SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Discotheques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Cedex SPRL
(Get full report from official database of BE for Le Cedex SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Cedex SPRL
Addition kinds of activities for Le Cedex SPRL

28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
28730000. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant

Werken bij Le Cedex SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Cedex SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Cedex SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Cedex SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van Le Cedex SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Le Cedex SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Cedex SPRL. Laat een reactie achter voor Le Cedex SPRL. Le Cedex SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Cedex SPRL. Leave a respond for Le Cedex SPRL. Le Cedex SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Cedex SPRL op de google maps. Adres en contacten Le Cedex SPRL
Location of Le Cedex SPRL on the google maps. Address and contacts of Le Cedex SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Cedex SPRL Le Cedex SPRL: DEXIA | DISTRIWOOD | ROMANTIC ALHAMBRA | PETER BOELENS | Contrast ('t)

Other related companies as Le Cedex SPRL: DEXIA | DISTRIWOOD | ROMANTIC ALHAMBRA | PETER BOELENS | Contrast ('t)

Le Cedex SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Cedex SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03314270019. Het bedrijf Le Cedex SPRL bevindt zich op het adres: Chemin de Signeulx 2A; 6760; Virton (Bleid). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Discotheques. Producten gemaakt in Le Cedex SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Cedex SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Cedex SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Cedex SPRL, openstaande posities, locatie van Le Cedex SPRL op de kaart.

Le Cedex SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Cedex SPRL, company assigned to the tax number BE03314270019. The company Le Cedex SPRL is located at the address: Chemin de Signeulx 2A; 6760; Virton (Bleid). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Discotheques. Products created in Le Cedex SPRL were not found.
The main activity of Le Cedex SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Cedex SPRL is not available. You also can look at reviews of Le Cedex SPRL, open positions, location of Le Cedex SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Cedex SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Cedex SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Cedex SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Cedex SPRL, employees, financial statistics.