PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW
Private companiesFood Stores • PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW

Contactgegevens PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belzeelsestraat 13; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 253 18 39 (+32-09 253 18 39) 09 253 18 39 (+32-09 253 18 39)

Fax (fax): 09 253 18 39 (+32-09 253 18 39) 09 253 18 39 (+32-09 253 18 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW
Products information PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW

BTW identificatienummer (tax): BE06865051269
Ondernemingsnummer: 7562408447
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW
(Get full report from official database of BE for PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW
Addition kinds of activities for PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW

17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
44990102. Marine landmeters | Marine surveyors
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers

Werken bij PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW in sociale netwerken
Look for responds of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. Laat een reactie achter voor PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. Leave a respond for PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW. PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW op de google maps. Adres en contacten PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW
Location of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW on the google maps. Address and contacts of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: A S C | DE WAANZIN | WERNER DE KEERSMAECKER | DE POST | DEWULF, LODE

Other related companies as PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW: A S C | DE WAANZIN | WERNER DE KEERSMAECKER | DE POST | DEWULF, LODE

PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06865051269. Het bedrijf PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW bevindt zich op het adres: Belzeelsestraat 13; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Disc-jockeys. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, openstaande posities, locatie van PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW op de kaart.

PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, company assigned to the tax number BE06865051269. The company PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is located at the address: Belzeelsestraat 13; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Disc-jockeys. List of products are Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW is not available. You also can look at reviews of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, open positions, location of PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER VAN PRAAG DISCO-SHOW, employees, financial statistics.