A S C

Contactgegevens A S C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A S C: address, phone, fax, email, website, opening hours

A S C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dèsiré Harzée 36-38; 5140; Sombreffe (Ligny), België

Telefoon (phone): 071 88 84 00 (+32-071 88 84 00) 071 88 84 00 (+32-071 88 84 00)

Fax (fax): 071 88 76 02 (+32-071 88 76 02) 071 88 76 02 (+32-071 88 76 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A S C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A S C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A S C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A S C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A S C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A S C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A S C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A S C
Products information A S C

BTW identificatienummer (tax): BE04045959472
Ondernemingsnummer: 1271636962
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A S C
(Get full report from official database of BE for A S C)

Aanvulling soorten activiteiten voor A S C
Addition kinds of activities for A S C

225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
335499. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
31110305. Embossing van leer | Embossing of leather
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious

Werken bij A S C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A S C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A S C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A S C. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lovendegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

Zoek naar antwoorden van A S C in sociale netwerken
Look for responds of A S C in social networks

Lees alle opmerkingen voor A S C. Laat een reactie achter voor A S C. A S C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A S C. Leave a respond for A S C. A S C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A S C op de google maps. Adres en contacten A S C
Location of A S C on the google maps. Address and contacts of A S C

Andere gerelateerde bedrijven als come A S C A S C: FLWIJNANDS BULK CARE BVBA | MARIE-LOUISE DINJART | PATRICK CLAROT | Van Beirendonck N | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as A S C: FLWIJNANDS BULK CARE BVBA | MARIE-LOUISE DINJART | PATRICK CLAROT | Van Beirendonck N | BANCONTACT-MISTER CASH

A S C is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A S C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045959472. Het bedrijf A S C bevindt zich op het adres: Rue Dèsiré Harzée 36-38; 5140; Sombreffe (Ligny). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van A S C is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A S C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A S C, openstaande posities, locatie van A S C op de kaart.

A S C is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A S C, company assigned to the tax number BE04045959472. The company A S C is located at the address: Rue Dèsiré Harzée 36-38; 5140; Sombreffe (Ligny). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of A S C is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A S C is not available. You also can look at reviews of A S C, open positions, location of A S C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A S C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A S C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A S C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A S C, employees, financial statistics.