FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA

Contactgegevens FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Boulevard De L'Humanité 124 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-27-37-35 32-25-27-37-35

Fax (fax): 32-25-27-37-20 32-25-27-37-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA
Products information FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA

BTW identificatienummer (tax): BE07924682617
Ondernemingsnummer: 7007049560
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waste treatment and recycling - machines and installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA
(Get full report from official database of BE for FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA
Addition kinds of activities for FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA

369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
581205. Familie restaurants | Family restaurants
02729901. Burro boerderij | Burro farm
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
38220103. Vochtigheidscontroles, airco-typen | Humidity controls, air-conditioning types
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.

Werken bij FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

Zoek naar antwoorden van FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. Laat een reactie achter voor FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. Leave a respond for FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA. FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA op de google maps. Adres en contacten FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA
Location of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA on the google maps. Address and contacts of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: PAPUROS-E.M.P. | CHRISTINE | GB (Super) Partner | AUTO'S MARTINUS | MICHEL VAN DAMME

Other related companies as FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA: PAPUROS-E.M.P. | CHRISTINE | GB (Super) Partner | AUTO'S MARTINUS | MICHEL VAN DAMME

FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07924682617. Het bedrijf FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA bevindt zich op het adres: Boulevard De L'Humanité 124 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Waste treatment and recycling - machines and installations. Producten gemaakt in FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, openstaande posities, locatie van FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA op de kaart.

FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is a company, that was registered 2014 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, company assigned to the tax number BE07924682617. The company FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is located at the address: Boulevard De L'Humanité 124 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Waste treatment and recycling - machines and installations. Products created in FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA were not found.
The main activity of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA is not available. You also can look at reviews of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, open positions, location of FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSHANKS BRUXELLES-BRUSSEL SA, employees, financial statistics.