Discobar Transglobal Sound & Light

Contactgegevens Discobar Transglobal Sound & Light: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Discobar Transglobal Sound & Light: address, phone, fax, email, website, opening hours

Discobar Transglobal Sound & Light

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoriestraat 27; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 38 96 61 (+32-050 38 96 61) 050 38 96 61 (+32-050 38 96 61)

Fax (fax): +32 (82) 122-98-15 +32 (82) 122-98-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Discobar Transglobal Sound & Light: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Discobar Transglobal Sound & Light"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Discobar Transglobal Sound & Light"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Discobar Transglobal Sound & Light, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Discobar Transglobal Sound & Light. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Discobar Transglobal Sound & Light, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Discobar Transglobal Sound & Light. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Discobar Transglobal Sound & Light
Products information Discobar Transglobal Sound & Light

BTW identificatienummer (tax): BE05981750488
Ondernemingsnummer: 4974029541
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Discobar Transglobal Sound & Light zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Discobar Transglobal Sound & Light
(Get full report from official database of BE for Discobar Transglobal Sound & Light)

Aanvulling soorten activiteiten voor Discobar Transglobal Sound & Light
Addition kinds of activities for Discobar Transglobal Sound & Light

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
24310107. Deuren, combinatie scherm-storm, hout | Doors, combination screen-storm, wood
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal

Werken bij Discobar Transglobal Sound & Light: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Discobar Transglobal Sound & Light: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Discobar Transglobal Sound & Light. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Discobar Transglobal Sound & Light. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Discobar Transglobal Sound & Light in sociale netwerken
Look for responds of Discobar Transglobal Sound & Light in social networks

Lees alle opmerkingen voor Discobar Transglobal Sound & Light. Laat een reactie achter voor Discobar Transglobal Sound & Light. Discobar Transglobal Sound & Light bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Discobar Transglobal Sound & Light. Leave a respond for Discobar Transglobal Sound & Light. Discobar Transglobal Sound & Light on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Discobar Transglobal Sound & Light op de google maps. Adres en contacten Discobar Transglobal Sound & Light
Location of Discobar Transglobal Sound & Light on the google maps. Address and contacts of Discobar Transglobal Sound & Light

Andere gerelateerde bedrijven als come Discobar Transglobal Sound & Light Discobar Transglobal Sound & Light: LE BAMBOU | Ilot (L') | SOCIALIST. MUTUALITEIT | RENQUIN J | BAKKERIJ DECLERCK

Other related companies as Discobar Transglobal Sound & Light: LE BAMBOU | Ilot (L') | SOCIALIST. MUTUALITEIT | RENQUIN J | BAKKERIJ DECLERCK

Discobar Transglobal Sound & Light is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Discobar Transglobal Sound & Light, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05981750488. Het bedrijf Discobar Transglobal Sound & Light bevindt zich op het adres: Pastoriestraat 27; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in Discobar Transglobal Sound & Light zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Discobar Transglobal Sound & Light is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Discobar Transglobal Sound & Light is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Discobar Transglobal Sound & Light, openstaande posities, locatie van Discobar Transglobal Sound & Light op de kaart.

Discobar Transglobal Sound & Light is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Discobar Transglobal Sound & Light, company assigned to the tax number BE05981750488. The company Discobar Transglobal Sound & Light is located at the address: Pastoriestraat 27; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disc-jockeys. Products created in Discobar Transglobal Sound & Light were not found.
The main activity of Discobar Transglobal Sound & Light is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Discobar Transglobal Sound & Light is not available. You also can look at reviews of Discobar Transglobal Sound & Light, open positions, location of Discobar Transglobal Sound & Light on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Discobar Transglobal Sound & Light, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Discobar Transglobal Sound & Light, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Discobar Transglobal Sound & Light, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Discobar Transglobal Sound & Light, employees, financial statistics.