DISCOBAR SMOKEY

Contactgegevens DISCOBAR SMOKEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISCOBAR SMOKEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISCOBAR SMOKEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jorislaan 152; 3540; Herk-de-Stad (Schulen), België

Telefoon (phone): 013 55 47 36 (+32-013 55 47 36) 013 55 47 36 (+32-013 55 47 36)

Fax (fax): +32 (16) 199-47-20 +32 (16) 199-47-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISCOBAR SMOKEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISCOBAR SMOKEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISCOBAR SMOKEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISCOBAR SMOKEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISCOBAR SMOKEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISCOBAR SMOKEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISCOBAR SMOKEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISCOBAR SMOKEY
Products information DISCOBAR SMOKEY

BTW identificatienummer (tax): BE01951141357
Ondernemingsnummer: 8437194824
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DISCOBAR SMOKEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISCOBAR SMOKEY
(Get full report from official database of BE for DISCOBAR SMOKEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISCOBAR SMOKEY
Addition kinds of activities for DISCOBAR SMOKEY

382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
36340511. Schoenpoetsers, elektrisch | Shoe polishers, electric
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
57310101. Antennes, Schotelantenne | Antennas, satellite dish

Werken bij DISCOBAR SMOKEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISCOBAR SMOKEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISCOBAR SMOKEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISCOBAR SMOKEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van DISCOBAR SMOKEY in sociale netwerken
Look for responds of DISCOBAR SMOKEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISCOBAR SMOKEY. Laat een reactie achter voor DISCOBAR SMOKEY. DISCOBAR SMOKEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISCOBAR SMOKEY. Leave a respond for DISCOBAR SMOKEY. DISCOBAR SMOKEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISCOBAR SMOKEY op de google maps. Adres en contacten DISCOBAR SMOKEY
Location of DISCOBAR SMOKEY on the google maps. Address and contacts of DISCOBAR SMOKEY

Andere gerelateerde bedrijven als come DISCOBAR SMOKEY DISCOBAR SMOKEY: COIFFURE JACQUES | ANTOINE RIBOUVILLE | Cheops Internet Solutions | OLIVIER DACHKIN | BW Procestechniek NV

Other related companies as DISCOBAR SMOKEY: COIFFURE JACQUES | ANTOINE RIBOUVILLE | Cheops Internet Solutions | OLIVIER DACHKIN | BW Procestechniek NV

DISCOBAR SMOKEY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISCOBAR SMOKEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951141357. Het bedrijf DISCOBAR SMOKEY bevindt zich op het adres: Sint-Jorislaan 152; 3540; Herk-de-Stad (Schulen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in DISCOBAR SMOKEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISCOBAR SMOKEY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISCOBAR SMOKEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISCOBAR SMOKEY, openstaande posities, locatie van DISCOBAR SMOKEY op de kaart.

DISCOBAR SMOKEY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISCOBAR SMOKEY, company assigned to the tax number BE01951141357. The company DISCOBAR SMOKEY is located at the address: Sint-Jorislaan 152; 3540; Herk-de-Stad (Schulen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Disc-jockeys. Products created in DISCOBAR SMOKEY were not found.
The main activity of DISCOBAR SMOKEY is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DISCOBAR SMOKEY is not available. You also can look at reviews of DISCOBAR SMOKEY, open positions, location of DISCOBAR SMOKEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISCOBAR SMOKEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISCOBAR SMOKEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISCOBAR SMOKEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISCOBAR SMOKEY, employees, financial statistics.