D J WEYENS-LUBINO

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • D J WEYENS-LUBINO
Private companiesAgricultural Services • D J WEYENS-LUBINO

Contactgegevens D J WEYENS-LUBINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D J WEYENS-LUBINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

D J WEYENS-LUBINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijkstraat 40; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 42 90 60; 0475 59 14 52 (+32-011 42 90 60; 0475 59 14 52) 011 42 90 60; 0475 59 14 52 (+32-011 42 90 60; 0475 59 14 52)

Fax (fax): +32 (15) 484-24-52 +32 (15) 484-24-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D J WEYENS-LUBINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D J WEYENS-LUBINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D J WEYENS-LUBINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D J WEYENS-LUBINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D J WEYENS-LUBINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D J WEYENS-LUBINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D J WEYENS-LUBINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D J WEYENS-LUBINO
Products information D J WEYENS-LUBINO

BTW identificatienummer (tax): BE06113861083
Ondernemingsnummer: 1090637207
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 435,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in D J WEYENS-LUBINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Disc-jockeys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D J WEYENS-LUBINO
(Get full report from official database of BE for D J WEYENS-LUBINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor D J WEYENS-LUBINO
Addition kinds of activities for D J WEYENS-LUBINO

355907. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
01759909. Granaatappelboomgaard | Pomegranate orchard
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
50459905. Computers, nec | Computers, nec
50470105. Zuurstoftherapie apparatuur | Oxygen therapy equipment
50519907. Staven, metaal | Rods, metal

Werken bij D J WEYENS-LUBINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D J WEYENS-LUBINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D J WEYENS-LUBINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D J WEYENS-LUBINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van D J WEYENS-LUBINO in sociale netwerken
Look for responds of D J WEYENS-LUBINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor D J WEYENS-LUBINO. Laat een reactie achter voor D J WEYENS-LUBINO. D J WEYENS-LUBINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D J WEYENS-LUBINO. Leave a respond for D J WEYENS-LUBINO. D J WEYENS-LUBINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D J WEYENS-LUBINO op de google maps. Adres en contacten D J WEYENS-LUBINO
Location of D J WEYENS-LUBINO on the google maps. Address and contacts of D J WEYENS-LUBINO

Andere gerelateerde bedrijven als come D J WEYENS-LUBINO D J WEYENS-LUBINO: G. VAN OVERSCHELDE | WILLAERT DATA SYSTEMS | EVARIST VERHOEVE | C. CHRETIEN | DE POST

Other related companies as D J WEYENS-LUBINO: G. VAN OVERSCHELDE | WILLAERT DATA SYSTEMS | EVARIST VERHOEVE | C. CHRETIEN | DE POST

D J WEYENS-LUBINO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D J WEYENS-LUBINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06113861083. Het bedrijf D J WEYENS-LUBINO bevindt zich op het adres: Dijkstraat 40; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 435,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Disc-jockeys. Producten gemaakt in D J WEYENS-LUBINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D J WEYENS-LUBINO is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D J WEYENS-LUBINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D J WEYENS-LUBINO, openstaande posities, locatie van D J WEYENS-LUBINO op de kaart.

D J WEYENS-LUBINO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is D J WEYENS-LUBINO, company assigned to the tax number BE06113861083. The company D J WEYENS-LUBINO is located at the address: Dijkstraat 40; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 435,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Disc-jockeys. Products created in D J WEYENS-LUBINO were not found.
The main activity of D J WEYENS-LUBINO is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D J WEYENS-LUBINO is not available. You also can look at reviews of D J WEYENS-LUBINO, open positions, location of D J WEYENS-LUBINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D J WEYENS-LUBINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D J WEYENS-LUBINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D J WEYENS-LUBINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D J WEYENS-LUBINO, employees, financial statistics.